БОЛНА ИСТИНА ЗА КОСОВСКЕ ШИПТАРЕ! Ево шта Албанци стварно мисле о Косоварима!

BOLNA ISTINA ZA KOSOVSKE ŠIPTARE! Evo šta Albanci stvarno misle o Kosovarima!

17 jula 2018

Leutrim B, Albanac iz Prištine, objavio je na Fejsbuku prepisku sa osoboljem jednog hotela u Draču. Osoblje ovog hotela je brutalno izvređalo ovog Albanca.

“Hteo sam da provedem vikend u Albaniji sa porodicom i želeo sam da rezevrišem hotel da ga ne bih tražio kad stignem tamo. Kontaktirao sam hotel “Ylli Detit“ preko mesindžera, kao što se vidi na slici, i oni su mi odgovorili da ne mogu rezervisati jer se mora platiti unapred. Nakon toga sam rezervisao drugi hotel gde nije trebalo platiti unapred za rezervaciju.“, napisao je Leutrim na Fejsbuku. Međutim, nakon toga, u petak uveče, dobio je poruku od hotela sa pitanjem da li će doći zato što je rezervisao. Odgovorio im je da neće, jer nije kod njih rezervisao, pošto su mu tražili da plati unapred, a on to nije mogao. Obavestio ih je da je rezervisao drugi hotel gde mu nisu tražili da plati unapred, nakon čega je dobio sledeći odgovor:

“Vi, Kosovari, ste svinjske rase, malo su vam Srbi naudili.“ Hotel “Ylli Detit“ je potom uputio javno izvinjenje svim građanima tzv. Kosova.

“Javno se izvinjavamo na uznemiravanju i nesporazumu koje je pričinjeno našem klijentu od strane našeg neodgovornog osoblja koje je dobilo zaslužnu kaznu. “, pisalo je na zvaničnom Fejsbuk profilu ovog hotela.

(Kosovo24sata)

KOMENTARI3 komentara

  1. Za Srbiju says:

    Isti su oni. Ekološka kuga.

  2. Bole says:

    Vrana vrani oči ne vadi!

  3. Miraš says:

    Ne trpe se i ne slažu se najbolje izmedju sebe Albanci iz Albanije i ovi kosovski. Tu neslogu političari i jednih i drugih nastoje da sakriju. Mi o tome jako malo znamo, ali postoje neka neslaganja i trvenja medju njima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *