БОМБА ИЗ БЕЛЕ КУЋЕ! Трамп се враћа!?

БОМБА ИЗ БЕЛЕ КУЋЕ! Трамп се враћа!?

3 децембра 2020

Амерички председник Доналд Трамп наговестио је, током празничног пријема у Белој кући, да би могао поново да се кандидује за председника 2024. године.

– Прошле су невероватне четири године. Настојимо да буду још четири године. У супротном, видимо се за четири године – рекао је Трамп обраћајући се окупљенима, међу којима је било много чланова Републиканског националног комитета.На снимку се чује како Трамп износи оптужбе о изборној превари иако је државни тужилац Вилијам Бар рекао раније за АП да Министарство правде није открило доказе о широко распростањеној изборној превари и да није приметило ништа што би могло да промени исход овогодишњих избора.

– То је свакако необична година. Ми смо победили на изборима. Али њима се то не свиђа. То називам намештеним изборима и увек ћу тако чинити – поручио је Трамп.

На снимку, који је на Фејсбуку објавила једна од званица, бивша председница Републиканске партије у Оклахоми Пем Полард, види се више десетина људи у окупљених у холу Беле куће, како стоје једни близу других.

Многи од њих нису носили заштитне маске, наводи АП.

KOMENTARI4 коментара

 1. I Love persida says:

  Da li ćemo se videti za četiri godine? Hristos možda stigne koliko ove ili sledeće godine, i nastane pravedno carstvo Božije? Politika je druže za budale, da bi služili knezu tame od ovog sveta, a služba Hristu je za pametne i za život večni. Pošaljite trampu ovo što rekoh, ja perica. And I love her.

 2. Риста says:

  Никад више. Када није успео као прецедник да сачува позицију, тек као непрецедник је никад неће повратити. А и зашто би? Није могао даље, није имао моћи, није се снашао, није толико способан и крај. Мени, као обичном човеку, да су радили све што су њему радили, не би требало више од месец дана да се повучем безусловно. Тражили сте, ето вам. Који су то људи у тим америчким медијима, никада ми неће бити јасно. Имају они спремљене тужбе против њега, али пошто је био прецедник Америке, само ће га уценити а ако не прихвати да се никад више не огласи, онда ће га банкротирати, оптужити ко Клинтона и никада више неће ваљати ни Богу ни Народу. А толико Трамп баш и није луд, дакле повући ће се у нејавност и кисело грицкати своје сада прокисле милијарде. А што се тиче Меланије, њој ће брзо објаснити да ни једна женка бившег прецедника нема права да се разведе од њега након истека мандата. Није се ни Хилари развела а није ни Бушова жена наставила да форсира развод. Иако је наступила скоро јавно, након пар месеци је изјавила како је он велки чоек и тако то...и остала да пере судове. Нема свуда родне равноправности. Трамп је безуспешна прошлост.

 3. milos says:

  Nema sanse da mu to dozvole , ako bude insistirao smestice ga u zatvor

 4. XXX says:

  Ovakvih pametnih komentatora kao ovde jos ne videh!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u