Bonton: Kristijan Golubović opalio šamar Đuraškoviću, zbog “nekulture“

Bonton: Kristijan Golubović opalio šamar Đuraškoviću, zbog “nekulture“

12 jula 2013
Kristijan GolubovićVlasnik “Nibens grupe”, Milo Šurašković,  dobio je takvu šamarčinu da je na kratko izgubio svest, nakon čega se jedva doteturao do vrata ćelije i potražio pomoć od stražara, tvrdi “Informer“. Posle incidenta Kristijan i Milo su razdvojeni, a uprava pritvorske jedinice je sa braniocima dvojice optuženih sklopila “dil” da ova informacija ne bi izašla u javnost. Naime, Golubović koji je već tri godine u pritvoru zbog optužbe da je prodavao drogu, u decembru je dobio za cimera Mila Đuraškovića, optuženog za milionske pronevere.
Upućeni izvor kaže da je Golubović u početku sasviom lepo prihvatio Mila. “Međutim, vlasnik “Nibens grupe” vremenom je počeo da mu ide na živce zbog nadmenog stava. U više navrata Kristijan ga je upozoravao na neka osnovna pravila koja vladaju unurtar zatvora“, priča izvor “Informera”. Pre izvesnog vremena Goluboviću je pukao film jer je on držao “govor” u ćeliji, a Milo je uzeo da čita novine.
“Kristijan ga je pitao: ‘Šta radiš to?’, a ovaj mu odgovorio: ‘Pa čitam novine’. Na to mu je Kristijan odgovorio: ‘Ne vredi, moram da te naučim lepom ponašanju. Kad ja držim govor, svi morate da me gledate.’ Onda mu je zviznuo šamarčinu“, otkriva izvor.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *