БОРБА ЗА ЈОШ ВЕЋУ РУСИЈУ: Жириновски открио које територије жели да припоји и паклени сценарио уколико до тога не дође!

BORBA ZA JOŠ VEĆU RUSIJU: Žirinovski otkrio koje teritorije želi da pripoji i pakleni scenario ukoliko do toga ne dođe!

7 februara 2021

LIDER LDPR Vladimir Žirinovski založio se za pripajanje Donjecka i Luganska Rusiji.

– Uvek smo se zalagali za za ponovno ujedinjenje, za ulazak, za pridruživanje Donbasa Rusiji. Može se koristiti bilo koji ruski glagol. Oni ne žele da žive sa Ukrajinom. Svi će oni biti prisilno deložirani odatle, ako se iznenada pokaže da će granica biti obnovljena, biće i ukrajinskih graničara, a koncentracioni logori će biti popunjeni Rusima. Odnosno, postojaće fašistička okupacija u svom najčišćem obliku. Možda i gore – upozorio je Žirinovski za radiokp.ru.

On je rekao da su Donjeck i Lugansk istorijski ruske teritorije.

– Stoga, kako situacija sazreva, neophodno je ove teritorije uzeti u sastav Rusije, ruske graničare postaviti u pravcu Mariupolja. I tako da se niko ne usuđuje ni koso pogledati prema Donjecku i Lugansku. Jer ove teritorije postaće sastavni deo Rusije. To je poklon Lenjina ili Staljina, sada se ne sećam. Donjeck je dat sovjetskoj Ukrajini. Harkov – ovo je takođe bio poklon Staljina ili Lenjina. Krim – Hruščov. Lavov je staljinistički poklon. Sva Ukrajina se sastoji od poklona, komunisti su jedni drugima davali teritorije zajedno sa ljudima. I komunisti Ukrajine započeli su ukrajinizaciju – rekao je lider LDPR.

KOMENTARI2 komentara

  1. M says:

    Jel to varijanta 1 ili 2 ?!? S obzirom na plan stvaranja Hazarske države na tom teritoriju i šire(Odessa itd.)!?!

  2. Duca says:

    Žirinovski je u sistemu ono što se zove "dizač buke", kako bi ostali izgledali umereniji. Nekada je to dobro obavljao, sada se potrošio i sve je smešniji, a tome doprinosi sve manja podrška na izborima. Ni Šešelj nije što je bio, kad ne može proći cenzus od tri posto, prošlo je vreme kada su obojica bili korisni vlasti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *