БОРИС МИЛОШЕВИЋ У ПРВОМ РЕДУ НА ПРОСЛАВИ „ОЛУЈЕ“

BORIS MILOŠEVIĆ U PRVOM REDU NA PROSLAVI „OLUJE“

5 avgusta 2020

U KNINU se obeležava 25. godišnjica akcije „Oluja“, a danas tome prisustvuje predstavnik srpske manjine iz Hrvatske.

Boris Milošević, SDSS-ov potpredsednik vlade, u prvom je redu gde se nalaze i redsednik Hrvatske Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković.Prisutni su aplauzom pozdravili sve zvaničnike iz državnog vrha i počasne goste.

Pljesak su dobili sva pročitana imena državnih zvaničnika i ratnih veterana, pa tako i ona Borisa Miloševića, ali i hrvatskog penzionisanog generala Ante Gotovine, koji stoji odmah pored predsednika Milanovića.

Na licu Miloševića nisu bile vidljive nikakve emocije.

O prisustvu predstavnika srpske manjine se ovih dana dosta polemisalo.

Milošević je, inače, donedavni predsednik Srpskog narodnog veća (SNV), prema čijim podacima je tokom ove završne akcije etničkog čišćenja iz Hrvatske proterano 200.000 Srba, a ubijeno gotovo 2.000.

Obeležavanje u Kninu će ove godine biti u smanjenom obimu uz neuobičajeno povećane bezbednosne mere.

Centralni gradski trg je blokiran sa dve strane, a zvanice će pre ulaska u ograđeni prostor dobiti majice, koje je za tu priliku posebno dizajniralo Ministarstvo odbrane.

KOMENTARI22 komentara

 1. Kulak says:

  JA IMAM ŽELUDAC TAMO OTIĆI,rekao je Boris Milošević.

  • Velika Metla says:

   Pa upravo i zbog želudca je džukela i otišla. On je najsvežiji primer kako nazovi ljudsko biće postaje ljudsko smeće zbog ličnog interesa. Koga predstavlja ovaj do sada prikriveni usRaša Boris ? Srbe NE sigurno.

  • Leda says:

   I otac mu je imao želudac da se bori protiv Srba SAO Krajine. On se samo predstavlja kao Srbin i odrađuje zadatak za hrvatsku vlast.

  • Ivana says:

   Izdajnici uvek u prvim redovima tako su srpski generali bili uz tita i prodali Srbiju i naš narod za svoje fotelje i lovorike. Tako i ovaj bednik po naredbi izdajnika i bednika Pupovca MORA zarad Miloradove vlasti kuna i fotelje pristati na sva poniženja ustaša. Sačuvaj nas Bože više bilo kad Jugoslavije pa zar bi GLUPI Srbi opet zajedničku državu s ustašama, balijama, poturicama, slovencima sve našim vekovnim koljačima? GLUPI srpski vladari nisu znali zaokružiti srpske državne granice i u njih ujediniti sve delove gde su Srbi bili većina. Kao šta su Baranja, Zadadni Srem, Slavonija, Dalmacija, Lika, Banija, Kordun, Srpska Crna Gora, Stara Južna Srbija titova i komunistička Makedonija. Nego se na srpskoj krvi i srpskoj deci i mladosti gradilo države drugima i to svima osim SRBIMA.

   • Biogradlija says:

    Boris Milošević je Srbin iz Šibenika.Njegov otac je rodom iz Bribirskih Mostina,srpskog sela u Dalmaciji,na putu od Skradina prema Benkovcu.Tu su do 1995.i genocidne oluje živeli 100% Srbi.U tom kraju Srpske Dalmacije hrvatske manjine je bilo u marginalnom broju.

 2. Portopranco says:

  Slijedeći rat između nas Srba i njih hrvata bit će daleko jači.Tu više neće biti zarobljenih.

  • VRSK says:

   Pomislio bi čovek da si neki stručnjak za rat.

   • Portopranco says:

    Shvatio si ono bitno.Pripremam se za slijedeći rat između nas Srba i njih hrvata.I vjerujem da će Srbi biti dovoljno pametni da se za taj naš obračun sa genocidnim hrvatskim divljacima pripreme temeljito.

  • Leda says:

   Ni prošli rat nije bio između Srba i hrvata, već na jednoj strani Srbi, a na drugoj hrvati, muslimani i armada NATO pakta. Da im nije bilo nacističkih NATO ubica, ne bi oni proterali srpsku nejač i podsmevali se najdužoj koloni proteranih od Drugog svetskog rata. Rugali su se i nazivali "traktorijada", bednici nečasni. Sami su tim ruganjem otkrili da su proterali stare ljude, zemljoradnike, žene i decu i još se ponose tim. Irodovi sinovi!

   • Bodrić says:

    "Milenijumski san" o ndh ipak je "oduvala" tzv. "oluja", jer je protivpravno etničko čišćenje Srba od strane Amera, pripisano hrvatima. Time je njihovim povremenim ndh-tvorevinama, oduzet legitimitet, kao i u ranijem slučaju 1941.Ko mačem seče-od mača i strada. Realna činjenica o zverskom genocidu u 2.ratu i zadnje etničko čišćenje,Vrhovni sudija neće dovijeka stavljati ad acta.Čim trula satanska imperija padne. Bog sve vidi, al samo ponešto prašta. Pomolimo se Bogu!

  • Veliki brat says:

   @Portopranco Psi laju, karavane prolaze.

 3. Velika Metla says:

  Tom Borisu se po njušci vidi da je karakter NULA. Razlozi za ovaj bestidni čin ovoga još uvek ne deklarisanog usRaše Borisa,su višestruki. Prvi i najvažniji je da se operacija etničkog čišćenja "oluja" pokaže opravdanom. Drugi,da se odgovornost za ovu operaciju svede na nulu. Treći,da se još jednom potvrdi navodna krivica srbskog naroda. I na kraju,ovaj postupak ovoga smeća Borisa će biti shvaćena u usRašiji kao potvrda opravdanosti operacije genocida prema stanovnicima srbskog porekla. Otac ovoga Borisa je bio u usraškoj hordi,koju vojskom nazivaju,navodno "jer je morao". Mogu da razumem,ne opravdam,da je u jednom momentu i MORAO,ali zašto se posle nije iselio iz te i takve nazovi države,kao što su mnogi drugi i uradili? Njegov ostanak u takvoj državi samo potvrđuje da taj govnar,otac ove ološi zvane Boris,nije baš pod moranjem bio u usraškoj hordi. Mnogo poštenije (mada od konvertita ne očekujem poštenje) bi bilo da kaže da su mu mnogo važnija kuća,ili stan,i eventualno zemlja,u toj usraškoj tvorevini nego etnička i verska pripadnost. I na kraju ovo GOVNO zvano Prdavac-Pupovac je najgori ološ koji se predstavlja Srbinom,a Srbin je SAMO po dužnosti. Toga Prdavca NIKO od Srba nije izabrao da ih predstavlja,jer 99% Srba i ne učestvuje na usraškim izborima. Ovoga Borisa treba država Srbija da unese u udžbenike kao primer šta znači lični interes jedne fukare. A da je u Srbiji na vlasti srbska vlast,a ne ova brozovsko-komunjarska,država Srbija bi uputila JASAN i GLASAN odgovor da se OGRAĐUJE OD OVAKVIH nazovi "srba" i ovakvih postupaka. Znači kod Srbije je "lopta" .( ali to se znam neće desiti jer je Beograd okupiran, i Beograd je najveća rak-rana Srbije i svih Srba gde god živeli).....!

 4. Gagi says:

  Skoro cela rvatska je nastala od ovih Milosevica, zbog cega je on nesto poseban, jedan od miliona.

 5. persida says:

  Proterace i njega, samo sto on to ne zna. Srpski papucic, poput SRBA koji su glasali za ustasu Vucica.

 6. Kulak says:

  Kad vidim onog nepismenog klerikalnog kretena mira bulja iz Sinja,dođe mi povraćati.Koji odvratan tip.Pravi onaj pokatoličeni Vlaj,nazovi hrvat,smeće koje zaslužuje samo jamu.

  • Karital says:

   Od svih lupina koji sjede u hrvatskom saboru, lupežima i prevarantima, ti opali po najpoštenijem, ni krivom ni dužnom Miru Bulju.Miro Bulj, ne spada u rigidnu desnicu pa mu prijetiš jamom.Mora da ti je netko iz hdz-a u rodu?

   • Kulak says:

    U Suhaču ga zovu PODVOLJAK.Gadna mu je vratina.

    • Karital says:

     Mora da si iz Civljana kad poznaješ Suhač?Ne izgleda lijepo Bulj, ali je poštenjačina.Na prste jedne ruke možeš pobrojiti poštene u saboru, a jedan od njih je Miro Bulj.Ne čudi me Milošević i njegov dolazak u Knin uz podršku hdz-a.

     • Kulak says:

      Iz Kladova al sam jak u geografiji .Sve petice.

 7. deda mraz says:

  Ovo je rearkinacija i zahvalnost pravom milosevicu i komunisti crnogorcu koji je 1995 zajedno sa djukanovicem,vucicem,seseljom i draskovicem izdao Srbe iz krajine i pokazao koliko komunisti mrze Srbe i pomazu ustase i da dovrse sto su se 1928 dogovorili zajedno sa ustasama na kongresu u drezdenu.

 8. Dražen Jovan Petrović says:

  Da zaključimo.Dok su u Srbiji na vlasti titini kadrovi,ni za Srbe u Srbiji ni za Srbe u Dalmaciji nema leba.Komunjare su prvenstveno komunjare,titoisti su prvenstveno titoisti,ali su uvek i nepobitni antiSrbi.Eno vam komunistkinja i titoistkinja sonja biserko.

 9. Kulak says:

  Preživeli su Srbi u Dalmaciji i Mlečane i Turke.Preživeli su i Napoleona i Ilirske provincije.Preživeli su Srbi u Dalmaciji čak i antu pavelića i ustaše i ostali svoji na svome.Jedino Srbi u Dalmaciji nikako nisu mogli preživeti titinog komunjarskog generala tuđmana.Pametnom dovoljno da shvati gde se za nas Srbe krije najveća opasnost.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *