Boris Tadić na čelu LDP?

Boris Tadić na čelu LDP?

22 juna 2013

Boris_TadicPočasni predsednik Demokratske stranke (DS) Boris Tadić odbacio je danas kao apsolutnu neistinu navode da će preuzeti Liberalno demokratsku partiju (LDP).

Kurir je u tekstu pod naslovom „Borise, preuzmi LDP, odoh da pravim milione“ objavio da predsednik te stranke Čedomir Jovanović već izvesno vreme priprema teren da je preuzme Tadić, jer on ne želi više da se aktivno bavi politikom i hoće da se posveti biznisu.

„Vest koju je Kurir danas objavio o mom preuzimanju LDP-a apsolutna je neistina u svim svojim navodima. Nemam, niti sam ikada imao takvu vrstu dogovora sa Čedomirom Jovanovićem niti smo ikada razgovarali o onome što je izneto u ovoj vesti“, naveo je Tadić.

On je istakao da je takva informacija proizvoljno nagađanje medija koje nema nikakvo uporište u realnosti.

„U skladu s tim, sva naknadna tumačenja izvedena iz ove neistine su potpuno besmislena. Moje buduće partijsko političko angazovanje svakako neće biti u formi preuzimanja nijedne druge političke partije. Takva vrsta spekulacija je ne samo neistinita nego i potpuno nelogična u svojoj osnovi“, naveo je Tadić.

Tadić je naveo da oprečne informacije koje mediji iznose spekulišući o njegovom budućem političkom angažmanu i baveći se naknadnim tumačenjima baziranim na neistinitim osnovama svakako nisu u funkciji tačnog informisanja javnosti.

„Još jednom podvlačim da je vest koju je Kurir objavio u celosti netačna, a što se tiče mojih budućih političkih pozicija i angažovanja, bilo u unutrašnjoj ili u međunarodnoj politici, poštujući principe transparentnosti i pravovremenosti, javnost će biti obaveštena onda kada takva vest bude spremna za javnost“, naveo je Tadić.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *