БОРИС ТАДИЋ ПОЗИТИВАН НА ВИРУС КОРОНА

BORIS TADIĆ POZITIVAN NA VIRUS KORONA

5 decembra 2020

Bivši predsednik Srbije i predsednik opozicione Socijaldemokratske stranke Boris Tadić pozitivan je na virus korona.

Tadić je to objavio na Tviteru, a sve sa kojima je bio u kontaktu pozvao je da preduzmu potrebne korake.On je pozvao i na poštovanje mera.

Tadić, po zanimanju psiholog, prvi put je izabran za predsednika Srbije 27. juna 2004. godine na mandat od četiri godine, a 11. jula iste godine položio je zakletvu.

Drugi, petogodišnji, mandat dobio je pobedom u drugom krugu predsedničkih izbora, 3. februara 2008. godine.

Pre nego što je postao predsednik Srbije, bio je ministar telekomunikacija Savezne Republike Jugoslavije i ministar odbrane Srbije i Crne Gore.

KOMENTARI4 komentara

 1. Mirko says:

  Bice zapampcen kao jedan od najvecih vodecih izdajnika i olosha, nezelim nikome koronu ali njemu zelim samo jedno fer sudjenje i robiju od 40godina.

 2. Rista says:

  Prvo su najveći, najvažniji, najmoćniji i ujedno najkilaviji prcednici imali "koronu". Neki Putin i neki Tramp. A tu čak ubacili i nekog Lukašenka. Lukašenko je zbog nas Srba dobio koronu, ali nije prošao, pa ondak brzo mu ništa nije bilo. A ni ostalima. Pa ondak VEROVAATNO DOBIJO(tako on rekao) i DrNestor pa verovatno preležao u Obrenovcu izolovan selotejpom pa nam javno reko i nastavijo da nas uči životu na ekranima rijalitija srbije. Pa ondak su sars19 vudu kovida dobili prastari srpski popovi, koji su i onako bili hodajući umrli i samo što nisu. Svaki dan se očekivalo pa korona dobro došla. Onda su koronu dobili vrlo mnogo javni glumci po australiji pa se uslikali nesrećni muž i ženka glumica, pa onda posle se uslikali srećni jer su prošli katastrofik džni pa očli kući u meriku i zarazili meriku, pa evo sada i bivši prcednici zarazuju svoje mile narode. Što ih preventivno ne spale??? Rekli Tadiću da je bolestan nasmrt, a on se bacio u akciju spašavanja prijatelja i zato ga još nisu spalili. Kažu da je jedna kineska ženska donela koronu u Vašington direkt sa Vuhan pijace gde ženska skoknula da kupi kineksu hranu pa se oma vratila da muž ne bi bijo ljubomoran, pa su je valjda streljali da se zaštite ostali, e ali korona pobegla na brod pa došla okolo amerike i pobila amerikance. Eno sve lešovi po ulicama. Ko i u Moskvi, Vuhanu, Minsku, Beogradu. Bageri na ulicama sklanjaju pandemične lešove. Samo Merkelka nije dobila koronu jer to dvoje bliski rođak. I nema brale. Više nema ama nikoga da tvrdi kako korona pandemija ne postoji, da to nije korona nego gripa i sada se očekuje još samo da i Rista prihvati koronu i onda ćemo svi biti drugari. Mislim korona i svi ostali pa i Rista i Srba.Pošto Srba nikada nije dobio koronu iako je svedok šestosatnih redova padajućih koronista po Srbiji koji u svakoj ulici čekaju pomoć Gejca, Ruskih i Kineskih lekara sa Konom na čelu, ja ću zamoliti Srbu da mi kao prijatelj bude vodič oko koronista pa se ni ja neću zaraziti. Srba zna ko su koronisti i zna kako da ih zaobiđe i redovno nam ostavlja dokaze i slike i bagere sa korona skupova po srbiji. Lekovi protiv korone su na delu, ratovi za tržište su neverovatno aktivni iako je tržište najveće na svetu a samo 3 državese bore za celo tržište. Mi nismo država, ali smo moćno reklamno tržište. Mislim da nama treba da plate debele pare jer smo trenutno najatraktivniji narod za eksperimentisanje.

 3. persida says:

  E, je mi ga je zao. A kad planira da umre, da ukljucim respirator?

 4. Zorana says:

  Covek po ocu crnogorac po majci bosnjak. Rodjen u Sarajevu, a srbijansko drzavljanstvo mu dodelili ekspresno da bi ga postavili za predsednika srbijanije. Imao je zadatak da sve unisti i dobro je to uradio. Korona kazete.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *