BORIS TADIĆ: Tijanić me sad napada da bi se dodvorio vlasti

BORIS TADIĆ: Tijanić me sad napada da bi se dodvorio vlasti

29 avgusta 2013

Boris Tadić - youtubeGeneralni direktor RTS Aleksandar Tijanić započeo je prepucavanje preko medija iz privatnih razloga, očigledno pokušavajući da napadima na mene pokaže aktuelnim vlastima na koji način bi mogao da im služi i da i u mandatu ove vlade sačuva svoje pozicije, izjavio je bivši predsednik Srbije Boris Tadić.

Umesto da objašnjava javnosti da će on i dalje biti novinar i da postavlja pitanja šta ću ja biti, možda bi trebalo da objasni zbog čega sada govori kritički o mojoj državnoj i stranačkoj politici, a junački je ćutao za vreme mog mandata, kaže se u pisanoj izjavi Tadića.

Ispod časti mi je da nastavljam ovaj medijski rat preko tabloida, ne samo zbog prirode same polemike, već i zbog nedostojnog suparnika, jer je Tijanić, naglašava Tadić, u skladu sa svojom ličnom i profesionalnom kulturom i stilom izabrao da mi se obraća uličnim tonom.

Zamolio bih Tijanića da mi se tim tonom obraća isključivo na ulici, a ne preko medija. Na produkte njegove mašte, u medijima dalje biram da ćutim. Bezbroj je razloga za takav stav, a sam Tijanić možda i najuverljiviji, poručio je Tadić, koji je izjavu potpisao sa „Boris Tadić, klinički psiholog“.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *