BOŠKO OBRADOVIĆ – DVERI: Srbija ušla u neotitoizam i poverovala lažnom mesiji i novom Maršalu

BOŠKO OBRADOVIĆ – DVERI: Srbija ušla u neotitoizam i poverovala lažnom mesiji i novom Maršalu

17 marta 2014

pol-OBRADOVIC Bosko DveriPoštovani saborci, pristalice i birači Pokreta Dveri,

Najpre želim svima Vama da se zahvalim za izuzetan napor, žrtvu i rad uložen u izbornoj kampanji.

Pokazali smo da je Pokret Dveri ozbiljna i stabilna politička organizacija, koja ima svoje sigurno biračko telo na koje možemo da računamo. Skupili smo potpise 10 dana brže nego 2012, imali punu listu 250 kandidata za narodne poslanike, organizovali bolju kontrolu izbornog procesa, sproveli atipičnu i najkreativniju izbornu kampanju, jedini ponudivši nove političke i ekonomske ideje.

Naše programske tačke i slogane uzimali su svi pomalo: od Đilasa, Dačića do Tadića, Vučića i LDP-a.

Pokazali smo da jedini imamo svežinu i orginalnost, da su Dveri politička budućnost Srbije. I što je najvažnije, naši birači, uprkos svim ucenama i prevarama, veruju u jednu novu političku ideju i spremni su da se za nju bore.

Srbija je rešila da ponovo uđe u neotitoizam i poveruje lažnom mesiji i novom Maršalu. Polovina građana Srbije odbila je da učestvuje u odlučivanju o sopstvenoj sudbini. Druga polovina odlučila je da apsolutnu vlast da izdajnicima i prevarantima.

Politički zemljotres oduvao je ispod cenzusa nekada moćne LDP, URS, DSS i SRS, posebno LDP i URS koji su uložili milione evra u kampanju. Pokret Dveri je uspeo da ima bolji izborni rezultat od LDP i URS, čak i od Tadićeve NDS na nivou grada Beograda, i time pokazao i dokazao da imamo jako uporište u biračkom telu.

Nije lako izaći samostalno na izbore, već je ogromno danas imati 4% glasova i biti među nekoliko pojedinačno gledano najjačih političkih organizacija u Srbiji.

Preko cenzusa smo na Kosovu i Metohiji, u Čačku i Kraljevu smo treći po rezultatima, dok su svi ostali ispod cenzusa, a Vladan Glišić je sa još dva odbornika ušao u skupštinu opštine Aranđelovac. Još stižu rezultati i tek ćemo sve analizirati i praviti planove za dalje.

Ne možemo biti zadovoljni sveukupnim izbornim rezultatom, ali smo postavili siguran temelj za opstanak i rast Pokreta, koji u ovom trenutku predstavlja jedinu istinsku opoziciju u Srbiji. Građani Srbije su i na ovim izborima imali priliku da vide da jedino Dveri imaju smelosti da izađu na crtu SNS-u, i tako će biti i ubuduće. Dveri će biti svuda tamo gde su ugroženi interesi Srbije i naših građana pod novom vlašću.

U Srbiji je formiran NATO parlament. Na vlast su došli otvoreni agenti stranih interesa. U nastupajućem periodu čeka nas velika borba za odbranu osnovnih nacionalnih, državnih, porodičnih i ekonomskih interesa.

Srbija klizi u bankrot, dalju rasprodaju prirodnih i privrednih bogatstva i rasparčavanje države. Pokret Dveri je ostao na nogama posle ovog političkog zemljotresa i Dveri su danas klica patriotskog pokreta otpora. To je velika politička nada da ništa nije gotovo i da nastavljamo borbu za slobodu naroda i države.

Hvala svim saborcima na izuzetnom trudu, svim pristalicama na podršci, svim dobrotvorima na prilozima i svim biračima na političkoj hrabrosti. Neka to bude siguran temelj daljem razvoju našeg Pokreta kao jedine istinske alternative stranoj okupaciji Srbije.

Uradili smo sve što je bilo do nas, praktično bez ikakvih sredstava i u medijskom mraku. Savest nam je mirna. Ponudili smo Srbiji mogućnost da izabere. Stvorili smo temelj za modernu srpsku politiku za 21. vek.

Gore glave, radimo na daljem jačanju našeg Pokreta i suprotstavljanju vladajućem NATO režimu u Srbiji. Još jednom – hvala svima!

Nema druge: Neka bude borba neprestana!

KOMENTARIJedan komentar

  1. velimir says:

    BOŠKO POLAKO I SAMO STRPLJIVO GLEDAMO ŠTA RADE AKO NAPRAVE POLA POGREŠNOG KORAKA SA USTAVOM I NACISTIMA-EU-NATO OTERAĆEMO IH U ISTORIJU.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *