БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА ЈЕ ВЕЛИКО С*АЊЕ! Још једна оптужба на рачун БиХ!

BOSNA I HERCEGOVINA JE VELIKO S*ANJE! Još jedna optužba na račun BiH!

3 novembra 2016

Premijer Milanoviæ održao tiskovnu konferenciju

U ponedeljak su pripadnici SIPA zbog sumnje da su počinili zločine nad srpskim civilima uhapsili 10 pripadnika HVO među kojima je i general Đura Matuzović.

Do hapšenja je došlo samo nekoliko dana nakon što je novi hrvatski premijer Andrej Plenković posetio BiH, a bivši ministar hrvatskih branitelja Predrag Matić je izrazio svoju ljutnju zbog toga.

– Premijer Plenković je i moj premijer, bio sam ljut što se dopustilo da ode u BiH, a da nije upoznat sa stvarima koje mu se događaju iza leđa, rekao je Matić, koji je ranije naveo da su tajne službe propustile da upozore Plenkovića na situaciju u BiH.

– Pogotovo je licemerno kako su mediji izveštavali o Plenkovićevoj poseti, a na kraju se pokazalo da ne stoji baš tako. Ona izjava Zorana Milanovića o BiH u dve engleske reči, koje su ružne u prevodu, nažalost izgleda da su na mestu, jer ovo pokazuje da je BiH totalno disfunkcionalna država naveo je Matić.

Da podsetimo, na tajnom snimku čuje se kako bivši lider SDP-a Zoran Milanović kaže da BiH nije država, već “big šit“.

(Index.hr)

KOMENTARI3 komentara

  1. Orion says:

    Bošnje uvalili kajlu Plenkoviću. Nesposobna hrvtska diplomacija opet pokazala svoje pravo lice. E je*em vas maloumne i vas i zapošljavanje u državnim službama po stricu i rođacima!

  2. VELIKI HRVOSER says:

    DA,DA, BIH A MISLI NA FBIH JESTE BIG SHIT JER USTAŠE NEMAJU SVOJ ENTITET, NITI ĆE GA IKADA IMATI.

  3. Željko says:

    Srećom po nas Hrvate , Bošnjaci i Srbi su glupi jer da su pametni mogli bi da se dogovore kao Erdoğan i Putin i onda bi mi Hrvati bili u " banani "!Ne postoje dva naroda na Balkanu koja su sličnija od Bošnjaka i Srba jer osim religije im je sve isto(glazba-preferiraju vaše porno folk cajke i pjevaljke,vole provod i kavanu,sve što imaju potroše na provod itd.)!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *