БОШЊАЦИ ПРЕТЕ: „Срби, наплатићемо вам све!“ (ФОТО)

BOŠNJACI PRETE: „Srbi, naplatićemo vam sve!“ (FOTO)

13 jula 2016

nihad-alickovic-prtscrPre par dana region je obišla vest o „instalaciji“ u Sarajevu, na kojoj je Republika Srpska predstavljena kao velika masovna grobnica.

Ipak, kako navodi „mozak“ koji stoji iza ovih provokativnih akcija u centru Federacije, ovo je tek početak.

Da li će aktivisti „Antidejton grupe“ zaista nastaviti da privlače ovoliku pažnju javnosti ili na umu imaju neke „radikalnije“ ideje, ostaje da se vidi. Mi ipak verujemo da će ovaj „umetnik“ i njegovo delo izbledeti do ništavila, kao i mnogi drugi pre njega.

(Pravda)

KOMENTARI20 komentara

 1. Vujadin says:

  Krezubi kerovi laju da bi ih gazde primijetile i bacili malo otpadaka sa svoga stola.

 2. Rade says:

  Možete samo da nam popusite kurac i to ako Vam damo!

 3. Barakuda says:

  Poturice su gore od samih turaka ! Dođite, čekamo vas, nemojte onda da ponovo plačete, jer ovoga puta nema pregovaranja, ni napred nazad, ovoga puta će biti bez milosti ! Da smo bili kako nas prikazujete, ti i takvi, dans nebi imali šansu da j..ete go..na !

  • Batina says:

   Mislis nakaze ka sto je ovaj sa slike?

   • Miraš says:

    Po fizičkim crtama lica ovaj mladji čovek dosta liči na nas Srbe. Problem je koliko je inteligentan i šta se dešava sa njegovim umom i otkud tolika potreba da se mrzi? Pitanje za nas je: Koje je najispravnije rešenje za bivšu braću? Trenutno je jasno, čuvaj se ostrašćenih mrzitelja. Ima li uopšte neke šanse da se oni nekad vrate istini i normalnom životu? Mržnja je i bolest duše, ko su glavne kolovodje i manipulatori takvog stanja kod njih? Monumentalni spomenik Srebrenica napravljen je tako da nikad ne odgovaraju njihovi najkrupniji zločinci koji su poubijali sopstveni narod te da autori takvih zločinačkih dela i suludih politika budu doživotno zaštićeni. Ti isti organizovali su i ubijali su i srpske civile i vidimo da ni za te zločine zasad nema ozbiljnog utvrdjivanja odgovornosti! Nadam se da bar umemo da čuvamo dokaze o zločinima i zločincima jer ratni zločini nikad ne zastarevaju. Naravno, treba im onda i da do bilo kakvog nacionalnog pomirenja nikad ne dodje, jer tako su najbolje zaštićeni od bilo kakve odgovornosti. Zapadnim političarima ovo treba da bi održavali stalno žarište sukoba na Balkanu. Tek sa propašću domaćih i stranih kolovodja možemo očekivati da se u nekoj meri obični ljudi normalizuju. Što se tiče tih običnih ljudi, verovatno je to i individualno u zavisnosti ne šta su pričali, nego šta su dosad radili. Slično je kao sa kriminalom jer ko je krenuo lošim putem, taj se teško vraća nazad u normalu.

 4. Dragan says:

  Aha.. nemoj posle da bude Srebrenica dva ...

  • Vujadin says:

   Srebrenica nije nikakav primjer za stradanje naroda, to je jedna humanitarna akcija lokalnog karaktera koja se kasnije pretvorila u lakrdiju i izvrtanje činjenica. Bolji primjer je Sarajevo, nažalost opet su stradali Srbi zato što su vjerovali "komšijama".

 5. skeptik says:

  To je bar lako....napravite mapu federacije isto ovako kao oni i ucrtajte sve njihove logore i masovne grobnice i posebno obelezite gde su sekli glave, ubijali decu i starce i napisite na mapi gde se odigrao stvarni genocid nad srbima u Podrinju. Nasi su , sve i da su ubili nekog u Srebrenici bar pustili zene i decu, a sta je Oric uradio u srpskim selima? Kako vas nije sramota.

 6. Jana says:

  Sve ovo se radi da bi se nesmetano pljackao balkan..ukljuci te mozak..

 7. bezimeni says:

  Uvek ce da se radjaju budale,ali pametni trebaku da takvi i ostanu.JADOVNO,GRADISKA,KOSTAJNICA,KRAVICA,BRATUNAC.......

 8. bezimeni says:

  a hteli ste i onog jadnog vucica da ubijete nekrsti zajedno sa vasim nalogodavcima

 9. rema says:

  Srebrenica je ništa u odnosu na ono šta vas čeka. Samo vi provocirajte. https://www.youtube.com/watch?v=5wd5urZK0kA

 10. Milan CG says:

  Ne prizivajte naplatu jer mi imamo štošta više da naplatimo vama, koljačima djece.

 11. deki says:

  Jebeš dokone budaale😁

 12. B. Izmetjedović says:

  "PRISTAN ALIJA, MAKAR BILA KO AVLIJA" TAKO SU KUKUMAKALI OVI "HRABRI" ALAHOVI BORCI :-))) A ŠTA IH TEK ČEKA U 2.RUNDI KAD IH ZAPAD NEĆE MOĆI BRANITI...:-))) MOŽDA PRAVI GENOCID, NE ZNAM JA.

  • Stepanac Blaženi says:

   Ne treba ih Zapad braniti. Dovoljno bi bilo da ih brane Hrvati.

   • Voka says:

    @Stepanac Odvratni...a (t)ko će vas da brani ?...rvacki kraljevi vanzemaljci !...hahaha

   • Dux says:

    Aha, vi to (braniti) znate baš dobro, hahahaha! Popićemo i vas i njih u čaši vode blažena kockice-samo napred!!!

 13. Aleks says:

  Kabrioleti uvek prvi počnu pa posle plaču ga dobiju po pi...

 14. tigar says:

  Srbin preti Srbinu,smešno,daj uozbiljite se malo!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *