БОШЊАЦИ У ЦРНОЈ ГОРИ ВРЕЂАЈУ СВЕ СРПСКО: Његош је „највећи крвник Бошњака и ислама“!

BOŠNJACI U CRNOJ GORI VREĐAJU SVE SRPSKO: Njegoš je „najveći krvnik Bošnjaka i islama“!

2 februara 2017

CG-NJEGOS_620x0

Funkcioner Bošnjačke stranke, koja je dala odlučujuća dva glasa DPS da sa strankama Hrvata i Albanaca formira Vladu u koju je juče premijer Marković neveštom ucenom pozvao i Srbe, Adnan Muhović nazvao je Njegoša „najvećim krvnikom Bošnjaka i islama“! Na ovu izjavu reagovao je jedino predsednik BS Rafet Husović, izvinjavajući se građanima Crne Gore.

– Nisu Bošnjaci nepismeni da ne znaju ko je bio Njegoš – kazao je Muhović, predsednik Skupštine Petnjica i odbora BS u tom mestu, tvrdeći da je njegovo mišljenje o Njegošu dominantno u Bošnjačkoj stranci.

– Da je tako pokazuje i to što poslanici BS nisu prihvatili Njegošev rođendan kao državni praznik.

On nije propustio priliku da predoči da više ima Bošnjaka u tuzlanskom regionu nego Crnogoraca u celom svetu, ali i nedvosmisleno šaljući poruku Milu Đukanoviću i premijeru Dušku Markoviću, da ako dođe do raskida koalicije DPS i BS u Petnjici, do toga može doći i na državnom nivou.

Ovam govoru mržnje suprotstavili su se retki pojedinci. Vlast „mudro ćuti“, a u „vatru“ je juče ubačen lider Bošnjačke stranke Rafet Husović.

– Verovatno je da su određeni članovi BS izjavama povredili osećanja građana ili doprineli podizanju tenzija, te se zbog toga, kao predsednik BS izvinjavam građanima Crne Gore. Apelujem na sve članove BS da se suzdrže od komentara koji mogu doprineti narušavanju građanskog karaktera Crne Gore – kazao je Husović.

TUMAČENJE IZVINJENJA

RAFET Husović se nije izvinio zbog mojih izjava, jer one predstavljaju zvaničnu politiku stranke. On je želeo da kaže da svi treba da daju doprinos jačanju multietničkog sklada, odnosno da se izvinjava onima koji se osećaju povređenima iz neznanja – kaže Muhović za „Novosti“.

KOMENTARI7 komentara

 1. Wyatt Earp says:

  U Gorskom vijencu Njegos pise o istrazi poturica. Da li su se prepoznali?

 2. Mi says:

  Gospode, gde se ukrcaše svi ovi nesretnici na brod zvani politika? Koje majke rađaju "mudrace" kalibra politikanata koji vedre i oblače na nebu iznad bivše Jugoslavije??? Nama ne trebaju spoljni neprijatelji, mi smo od naših lidera usmereni da se za gušu vatamo, čak i kada nas spaja jezik, pismo kultura, podneblje..... Kakva nedela su radili Turci , nekada,otpor koji je pružalo ugnjetavano stanovništvo ovi pametnjakovići proizvode u represiju, jer su oni nekada napustili veru i stali uz silu....

 3. Milan CG says:

  "No lomite munar i džamiju Pa badnjake srpske nalažite I šarajte uskrsova jaja Časne troje posta da postite Za ostalo kako vam je drago Ne htjeste li poslušat Batrića Kunem vam se vjerom Obilića I oružjem, mojijem uzdanjem U krv će nam vjere zaplivati Biće bolja koja ne potone" Vojvoda Batrić Gorski Vijenac

 4. Milan CG says:

  To nisu uvrede, Njegoš jeste bio neprijatelj islamiziranih sugrađana tada poznatih kao poturice. Nije on išao u malu Aziju da se tamo sa njima bori već su turci stigli kod nas uništavajući sve pred sobom. Tako da je imao potpuno pravo, kao i mi danas se ne slažemo sa njihovim agresivnim planovima. "Prosto vjeru što prihvati tuđu Al mu prosto ne bilo pred Bogom Što se Srbom ne htje nazivati.

 5. sergej says:

  Konju jedan pa zar ne svataš da si POTURICA I JANJIČAR vera ti samo jedna može biti ti si samo mač i nož u Turskim rukama i ništa više

 6. Milan says:

  Pa ovde je klasicna zamena teza.prvo nisu dosli Turci sa sudzukom i baklavom ovde vec sa macem i ognjem.ovi ljudi sto to govore nisu svesni da su i oni produkt tog ognja i maca i turskog genocida koji je trajao nekad manje nekad jace od 1459(pad Smedereva) pa do 1804(karadjordjeve bune).Koliko ja znam Njegos je doziveo gradjenje Cele kule u Nisu.Taj dokaz turske bestijalnosti i dan danas postoji kao materijalni dokaz tog genocida.Ja se nesto ne secam dal je i jedan musliman ikad otisao tamo i izvinio se Srbima. Zato gospodo pre nego sto pocnete nekoga da kritikujete pogledajte sebe i svoje tragove koji kako bas Njegos rece "smrde necovjestvom"

 7. Milan CG says:

  http://www.in4s.net/epski-odgovor-adnanu-muhovicu/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *