БОЖИДАР ЗЕЧЕВИЋ ТВРДИ: Критиковао сам и разоткрио серију „Сенке над Балканом“, ДРАГАН БЈЕЛОГРЛИЋ МИ СЕ ОДМАХ ОСВЕТИО (ВИДЕО)

BOŽIDAR ZEČEVIĆ TVRDI: Kritikovao sam i razotkrio seriju „Senke nad Balkanom“, DRAGAN BJELOGRLIĆ MI SE ODMAH OSVETIO (VIDEO)

8 decembra 2019

 

Gost emisije “ A ŠTA VI MISLITE“ autora i voditelja Ratka Dmitrovića, na televiziji RAS, bio je Božidar Zečević. Božidar Zečević je je vodeći srpski filmolog, istoričar filma, dramaturg i reditelj, profesor analize filma, osnivač i glavni urednik filmskog časopisa Filmograf. U prvom delu emisije je govorio o Draganu Bjelogrliću i njegovoj seriji „Senke nad Balkanom“ i kako mu se Bjelogrlić osvetio jer je potpuno razotkrio istinu o seriji.

KOMENTARI8 komentara

 1. padre says:

  Baš je bezobrazan ovaj Bjelogrlić, za rse tako postupa sa vodećim srpskim filmologom, istoričarom filma, dramaturgom i rediteljem, profesorom analize filma, osnivačem i glavnim urednikom filmskog časopisa Filmograf!Jeste, da ja nikad čuo nisam za njega i njegov dramaturški i rediteljski rad, ali ipak, profesor je!

 2. Veroljub says:

  U pravu je čovek, serija je površna, jadna i neubedljiva, nisam uspeo da sastavim u kontinuitetu sa gledanjem ni 3 minuta ukupno, i veoma se ponosim time!

 3. Kosovac says:

  Antisrpski film, Ratko Dmitrović je autor izraza, čestitam mu što je to izmislio pre mene. …..Božidar Zečević, dobar. …..Ali zašto ste utišali ton ono u vezi Petera Karađorđevića u 32.35 tom minutu?

 4. Garo says:

  Bjelogrlic, to kopile hoce da nam falcifikuje istoriju.

 5. Zoran says:

  Niej isto porasti sa oba roditelja i samo sa jednim. OStavlja to posledice.

  • Pitagora says:

   Kao Andrić, hoćete da kažete?! Kako vas nije sramota?

 6. petrovgrad says:

  U osnoi antiruska i antiruska propaganda sa ciljem da se ismeje pravoslavna Rusija i visoki oficiri carske garde posle oktobarske revolucije. Čim sam pročitao ko finansira film, shvatio sam da taj i piše scenario.

  • srbo says:

   ko finansira.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *