БРАЋА ХАРАДИНАЈ ПРЕТЕ – ЕВРОПА ЋУТИ: „Убијаћемо српску децу“

BRAĆA HARADINAJ PRETE – EVROPA ĆUTI: „Ubijaćemo srpsku decu“

12 maja 2017

Daut Haradinaj, rođeni brat zločinca i bivšeg vođe OVK Ramuša Haradinaja, zapretio je stravičnom odmazdom nad Srbima i klanjem srpske dece zbog navodnih zločina nad Albancima 1998. godine!

U monstruoznoj poruci objavljenoj na Fejsbuku, uz fotografiju na kojoj se vidi gomila ljudskih leševa (!?), Haradinaj je poručio i da ne odustaje od ideja ‘velike Albanije’!

Prelaze s reči na dela

Ova stravična pretnja usledila je samo dan pošto je bivši šef misije OEBS na Kosovu Vilijam Voker, čiji je lažni izveštaj o „masakru u Račku“ izazvao NATO agresiju, otkrio da ima plan za drastično proširenje šiptarske države.

Braća Haradinaj su prethodno u više navrata pretili novim etničkim čišćenjem Srba na Kosovu i konačnim obračunom sa našim narodom!

„Video sam Vulinovu izjavu kako je ‘velika Nemačka’ zapalila svet i kako će ‘velika Albanija’ zapaliti Balkan. Vi pridošlice na Balkan ste uništili živote stotina hiljada ljudi na Balkanu. Ništa ne brinite, naš put nećete zaustaviti, dosta ste se igrali s ljudima. Ubijali ste čitav vek i vaša deca će biti žrtve!, brutalno je zagrmeo Daut Haradinaj.

Reagujući na ove zastrašujuće navode, ministar za rad Aleksandar Vulin ističe za Informer da Haradinaj već duže vreme preti etničkim čišćenjem i progonom Srba.

– On sada preti kao političar, a zajedno sa bratom Ramušom je kao terorista sprovodio etničko čišćenje i ratne zločine. Ovo je, nažalost, potvrda da sam u pravu kada kažem da je ‘velika Albanija’ pretnja miru i čitavom Balkanu i poziv na etničko čišćenje Srba. Nadam se da će Evropa shvatiti da ‘velika Albanija’ ima iste planove kao i ‘velika Nemačka’ iz Drugog svetskog rata i da će biti zaustavljena pre i nego što pokuša da ih sprovede. Mi znamo šta je ‘velika Albanija’ i nećemo odustati u borbi protiv nje – podvlači Vulin, dodajući da se nada da Evropa neće ostati nema na ovakve pretnje, kao i da će reagovati na Vokerove poruke.

S njim se slaže i Igor Bečić, poslanik SNS i predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti, koji za naš list upozorava da je na delu prava histerija kada je u pitanju san o ‘velikoj Albaniji’.

– Konačno su pale maske. Vidimo Vokerovu izjavu kojom je jasno pokazao da je njegov lažni izveštaj o Račku bio početni san o stvaranju te opasne tvorevine. Siguran sam da će premijer Vučić naći način da zaštiti građane Srbije i naše južne pokrajine od realizacije projekta ‘velike Albanije’ i pretnji koje histerično ponavlja klan Haradinaj. Poznato je šta su sve uradili bespomoćnim ženama i deci, čime su pokazali kolike su u stvari kukavice – napominje Bečić.

Kriminalci ih štite

Pukovnik KOS u penziji Aleksandar Petrović upozorava da su ovakve pretnje izuzetno opasne i da se o njih nikako ne smemo oglušiti.

– Dautove pretnje su zastrašujuće. Na strani Šiptara je bivši američki establišment koji im čuva leđa. EU ne reaguje, što je velika sramota i pokazatelj da je ona potpuno iskompromitovana i da je izgubila ugled. Šiptari se bave kriminalom, trguju oružjem i drogom, tako nabavljaju prljav novac koji troše samo u svrhu uništavanja i etničkog čišćenja srpskog naroda – zaključuje Petrović.

Daut otimao, mučio i ubijao civile?!

Daut Haradinaj bi, prema pisanju pojedinih medija, mogao da bude najzvučnije ime koje će se naći na optuženičkoj klupi novoformiranog Specijalnog suda za zločine OVK. On je rukovodio grupom šiptarskih terorista koja je tokom 1999. na području Peći kidnapovala, mučila i ubila više albanskih civila, a sada su u istrazi koje su vodili istražioci Specijalnog suda isplivali novi dokazi protiv njega.

(Informer)

 

KOMENTARI4 komentara

 1. Batina says:

  Vi scifutari ste to radili I za vreme turske okupacije I niste stali do danas. Mozete li zamisliti sta ce vam se desiti kad Srbi krenu da se svete. Ne bih vam bio u kozi.

 2. Milan says:

  Ako misle da mi onda necemo njihovu grdno se varaju, oko za oko.

 3. goran says:

  Dvadeset ruskih specijalaca uputiti na odgovarajuci adresu i to je to.

 4. Kulak says:

  Na vlasti u EU su trenutno sinovi fašista i nacista poraženih u II svetskom ratu. Dok je stanje takvo, ne treba ni očekivati nikakve reakcije na šiptarsko divljaštvo iz EU.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *