BRANE SVOJU ZEMLjU: Mađarski parlamentarci izbacili zastave EU kroz prozor (VIDEO)

BRANE SVOJU ZEMLjU: Mađarski parlamentarci izbacili zastave EU kroz prozor (VIDEO)

12 decembra 2014

jobik-zastave-eu-tjubPoslanici mađarske, treće po veličini, parlamentarne stranke Jobik, izbacili su dve zastave Evropske Unije iz zgrade parlamenta i to na krajnje demonstrativan način – kroz prozor.

Naime, u toku rasprave o zakonu koji omogućava prodaju zemljišta strancima, Tamaš Gaudi-Nagi i Balaš Lendhart, poslanici stranke Jobik, uzeli su dve zastave koje inače stoje u parlamentu Mađarske i izbacili ih kroz prozor.

Oni su to učinili u trenutku kada je došao red da u parlamentu govore na temu ovog zakona. Jobik je ovaj zakon proglasio „izdajničkim“ ističući da će mađarska zemlja pasti u ruke „stranih predatora“ i „bankarskih narkomana“.

Jobik je treća po snazi stranka u mađarskom parlamentu sa 47 poslanika, a imaju svoje poslanike i u Evropskom parlamentu.

(Pravda)

KOMENTARIJedan komentar

  1. LADY GAGA / ja sam cvetak,zanovetak........skoro Ruža međ Božurima....... says:

    SRBI I MAĐARI - BRAĆA. ZAŠTO? ZBOG 35.000 MEŠOVITIH BRAKOVA SRBA I MAĐARA U VOJVODINI. ZBOG 90 HILJADA DECE KOJA BAŠTINE NAJBOLJE TRADICIJE I JEDNOG I DRUGOG NARODA. ZBOG MARTE ŠEBEŠĆAN, KOJA JE U MAĐARSKOJ BOGINJA, I ZBOG SVETLANE STEVIĆ, KOJA NAS PODSEĆA DA JE KOSOVO SRPSKO. KO IMA ZNANJA, RAZUMEĆE O ČEMU GOVORIM........

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *