БРАНКО ДРАГАШ: Народ не може више да трпи да их Aлександар Вучић понижава! (ВИДЕО)

БРАНКО ДРАГАШ: Народ не може више да трпи да их Aлександар Вучић понижава! (ВИДЕО)

3 јануара 2016

Branko Dragas 345Гост емисије „Интервју“ био је Бранко Драгаш, стручњак за банкарство, економски аналитичар и један од најзабрањенијих интелектуалаца у Србији. Погледајте цео интервју и сазнајте више о стању светске економије, о томе како тоне српска привреда, каква је улога политичара и тајкуна у томе и шта људи требају да ураде да би им било боље.

Како треба посматрати изјаве премијера Вучића да је највећи успех у 2015. години смањење буџетског дефицита? Зашто чланови Фискалног савета не штеде на својим платама које су веће од 10.000 евра? Да ли су наши буџетски дефицити који се јавно саопштавају реално приказани? Како је Вучић одложио плаћање обавеза и експлозију буџета за 2016. годину? Да ли је некада ситуација у домаћој привреди била гора? Зашто се Пореска управа понаша окупаторски према свом народу? Како треба да изгледа пореска политика која ће подстаћи људе да плаћају порез?

Зашто је Aлександар Вучић мајстор шешељевске лажи, муљања и демагогије? Да ли се Вучић након краха своје приче о економију одлучио да се врати својој омиљеној теми најављених хапшења? Где је крај стрпљења грађана Србије? Да ли је Вучић преузео само најгоре од Шешеља, Милошевића и Ђинђића? Како Вучић као српски краљ Иби забавља народ ријалитијима, силиконским певаљкама и старлетама, државним ударима и сличним глупостима? Како треба разбити заблуда и апатија у српском народу? Да ли ће се појавити нова снага која ће радити у корист грађана Србије, а не за тајкуне и политичке олоше?

Зашто Бранко Драгаш никада није желео да уђе у политику? На који начин је Бранко Драгаш подржавао Демократску опозицију Србије? Зашто је Бранко Драгаш одбио понуде Aмериканаца након 5. октобра да буде премијер Србије? Како су Динкић и остали након 5. октобра отимали и пљачкали Србију? Зашто се Бранко Драгаш никада није покајао што је остао да живи у Србији? Да ли човек мора да бира између слободе и богатства? Да ли су Мишковић, Костић и други тајкуни олош који је искористио политичке везе да опљачка Србију? Како је Зоран Ђинђић добио орел реформатора? Да ли је Зоран Ђинђић пре убиства одлучио да направи заокрет у својој политици и исправи грешке створене након 5. октобра? Зашто је Коштуница био највећа превара патриотске опозиције? Да ли ће Aмериканци одбацити и згазити Вучића као пикавац?


Зашто Божија казна неминовно мора да стигне Aлександра Вучића? Како се Вучић трансформисао од радикалног шовинисте са Карлобаг – Огулин – Карловац – Вировитица до модерне приче Брисел – Београд – Aбу Даби? Ко је 1999. године добијао станове, док су људи гинули и ратовали? Како је Зоран Ђинђић презирао српску нацију, иако о њој није ништа знао пре 52. године? Да ли је неко у историји понизио српску нацију као Aлександар Вучић у последњих пар година? Зашто је најгора особина српског народа поводљивост? Да ли су сви политичари од 1990. године само олош која уништава Србију? Зашто је важно срушити тоталитаризам и створити доба нове дигиталне демократије? Да ли нам долази окрутно доба у којем ћемо морати да радимо пуно, а нећемо имати пуно? Зашто буђење народа мора да буде наш највиши циљ?

Може ли Вучић да буде побеђен ако се опозиција уједини? Да ли нас у 2016. години очекује још гора ситуација у привреди и све тежи живот? Зашто Вучић наставља наркоманско задуживање државе као жута мафија? Може ли се рећи да је спречена приватизација Телекома први Вучићев пораз? Како нас стране корпорације и тајкуни праве будалама испумпавањем новца и стварањем лажних губитака? Да ли се Србија данас претвара у државу јефтине радне снаге зато што су на власти неспособни дилетанти? Како Вучић понижава Србију када спава на поду у Бриселу као лудак? Да ли је Томислав Николић од Путина добио бланко папир да напише све шта желимо од Русије? Како је сујета постала главни проблем патриотске опозиције? Да ли је Војислав Шешељ сателит Aлександра Вучића? Зашто је важно што почиње да се руши ореол Aлександра Вучића? Како је убијена српска демократска јавност?

Да ли је ниска цена нафте на светском тржишту политичко питање како би се уништила Русија? Колико износи тренутна задуженост Aмерике и како се она може решити? Да ли се свет данас налази у предворју новог светског рата? Шта је проблем Путинове политике на економском плану? Како ниске цене нафте могу да утичу на савезнике Aмерике? Како се бандитским пљачкашким приватизацијама уништавају домаће привреде? Колико је српску економију ослабила политика јаког курса динара? Да ли ће почети револуција у оном тренутку када се престане са вештачким одржавањем курса динара?

Осим тога, чека Вас још много занимљивих тема у овом интервјуу:

(БAЛКAН ИНФО)

KOMENTARI6 коментара

 1. Ајдук Станко says:

  Па да. Имамо ми интелектуалаца који нису компромитовани. Они дају интервјуе о компромитованим интелектуалцима. Него, имам изгледа задњу жељу. Оно није да ми срце отказује, али је почело да прескаче, па да цупка, па да шишти, па све тако то... Не, не боли ме срце, јер кажу да срце не може да вас боли, али ја имам и душу. Ако сви имате, имам и ја. Али оће душа на нос да ми изађе... Зашто? Прочитао сам чланак Мирјане Бобић Мојсиловић у ВН у Срцету под притиском. Чланак се не зове "Наш Премијер и Десет Божијих заповести" и није ода Вучићу и није поиствећивање Вучића са Богом, а зове се "СРЦЕ ПОД ПРИТИСКОМ: Трежњење" Прочитајте па ако моја душа не исцури од успаничене среће и мучне радости настале после читања те оде величанствености нашег премијера, надам се да ћу читати о вашој одушевљености са овим текстом наше чувене домољубиве новинарке.

 2. miroslav says:

  Ukucajte :Psihopata ili politicki psihopata sve ce vam biti jasnije.

 3. Ајдук Станко says:

  Хвала Мирославе. Чини ми се да ми је ово и требало. Мало научног објашњења ко је ко у нашој држави. patokratija – oblik vladavine u kojem psihopate zauzimaju sve najvažnije pozicije u državama, religijama, finansijskim i drugim institucijama – tu su naučnici otkrili tri izuzetno važna i najčešća oblika psihopatskih poremećaja, čuveni psihopatski trougao, koji se naziva „Tamna Trijada.“ Sve najgore sorte ljudi. Kao precrtano na političku, religijsku, finansijsku i ostale elite koje danas vode Srbiju. Doduše, ne vode je nego idu iza ledja i džagaju.

 4. Krajisnik says:

  Ovakvim ljudima kao sto je Dragas treba ukazati poverenje! Jedini nacin za to je izlazak na ulice i totalna neposlusnost izdajnickom rezimu!

 5. Milenko says:

  Hvala uredniku Balkana-info na podarenom intervjuu otreznjenja većine naroda Srbije sa svojim sagovornikom Brankom Dragašom

 6. rodoljub zaharijevic says:

  jbt,covek uporan ko dijareja,pa neka nadje kariku koja nedostaje i objasni sta se desilo sa credibel bankom,pa onda neka objasnjava teoretski kako musa dere jarca i rasteze testo,covek je certifikovana budala,ko i onaj radulovic.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u