БРAТИСЛAВ ДИКИЋ ОТКРИВA: Знам ко ми је сместио!

BRATISLAV DIKIĆ OTKRIVA: Znam ko mi je smestio!

27 oktobra 2016

dikic-54g

Bivši komandant Žandarmerije Bratislav Dikić, koji je već 11 dana u pritvoru u Crnoj Gori, preko advokata Milana Petrovića, je poručio da je spreman da ide na detektor laži kako bi dokazao da nije kriv.

– Spreman sam da se podrvgnem poligrafu, kako bi dokazao da je sve što mi se stavlja na teret neosnovano i netačno – kaže Dikić.

Na pitanje da li shvata da je optužen za terorizam što je veoma ozbiljna optužba, Dikić odgovara:

– Nemam nikave veze s tim optužbama, sve mi je podmetnuto. Moj boravak u Crnoj Gori iskorišćen je da bi se prikazalo da je ovde zaista postojala grupa koja je imala neke planove sa ciljem da izazove nemire…To su laži i optužbe bez osnova u koje su me upleli.

Dikić tvrdi da zna ko mu je sve to namestio.

– Znam ko je, ali zbog daljeg postupka ne mogu zasad da spominjem to ime. Nadam se da će istraga u nastavku dokazati da je sve ovo što kažem istina. Neću da odustanem od štrajka glađu, a i vodu ne pijem po cenu života i smrti sve dok se ove sramne optužbe koje se odnose na mene ne povuku. Istina je da mi je zdravlje ozbiljno narušeno. Već mi je i život ugrožen, ali ne odustajem.

Dikić je još i dodao da veruje i nada se da će pre svega država Srbija pomoći u rasvetljavanju svih detalja.

KOMENTARI4 komentara

 1. SRBIN says:

  Cirkus - Njuz.net: Izdavačka kuća City records objavljuje The best of Vučićevih konferencija Izdavačka kuća City records saopštila je da će 1. novembra objaviti CD box set pod nazivom „The best of Vučić“ na kojem će se naći najbolji momenti sa konferencija za novinare premijera Aleksandra Vučića. Kako navode u ovoj izdavačkoj kući, na dvanaest CD-a naći će se više od 10 sati zvučnih zapisa sa premijerovih konferencija. – Ljubitelji Vučićevih konferencija više neće morati da čekaju da ih premijer zakaže ili da ih Pink ili Studio B repriziraju. Sada će moći sami da biraju kada će uživati u njima – navode iz City recordsa. – Mogu da slušaju premijerove monologe u kolima, dok spremaju ručak, pod tušem, dok džogiraju… izbor je praktično neograničen, kaže se u izjavi ove izdavačke kuće. Iako će ovo biti luksuzno izdanje uz koje se dobije i posebno priređena knjiga, izdavač je ipak odlučio da ga učini dostupnim po veoma povoljnoj ceni. – Osim snimaka sa konferencija, ovo CD izdanje obogaćeno je audio snimcima sa sednica kriznog štaba tokom majskih poplava 2014. godine, premijerovih obilazaka raznih delova Srbije, otvaranja fabrika, puteva – stoji u saopštenju u kojem se još dodaje da je prvobitno bilo planirano da CD box set bude objavljen 21. oktobra, na osmi rođendan SNS-a, ali da je zbog obima i teškog izbora materijala taj rok probijen.

 2. Trifun says:

  Bwhaaa...koji teatar! Dikic je takoder CIA general iz Srbije, svi su oni u dzepovima CIA od 2003! Plan B, tri 'teroriste' iz Srbije, dva vec pustena na slobodu jer su saradnici Crnogorske sluzbe bezbednosti, su te babaroge kojim su gradani zastrasivani na izborima da ostanu kod kuca jer je izlasnot bila velika a to nije islo u korist mafijaske drzave. Prestanite da nas zamajavate sa tim pricama vise. Vucic je priznao poraz Dikanovica, njegovog mentora i sponzora, i sada nema izbora nego da krene u obracun sa CIA operativcima u Srbiji, jer ce on biti sledeci na udaru njih kao covek koji zna velike tajne. Padom Dikanovica Beogradski NATO sljam je upao u klopku iz koje se nece izvuci.

 3. Trifun says:

  Ovo sto gledamo je sada obracun POLITICKIH MAFIJA Crne Gore i Srbije i CIAA operativaca koji su izgubili kontrolu!

 4. maxa says:

  a ko je ovaj? ko zna koliko je naroda unesrecio zarad sake para...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *