БРАВО ДАВОРЕ – ЗЛАТО СРБИЈИ: Штефанек освојио злато!

KOMENTARI16 komentara

 1. n.n says:

  bravo zemljace! Zao mi je sto nastupas za ovu propalu smrdiju a ne za svoju Hrvatsku!

  • Kajzer Milutin says:

   Jel si stajao mirno na "Bože pravde"? HAHAHAHAHA!!!

   • n.n says:

    serem vam se na ''himnu'' genocidni koljaci i ubice! Pjevat cete vi uskoro tko ne zeli kisu doceka Oluju! Hahahah Za Dom Spremni!

    • Kajzer Milutin says:

     Bolje priznaj da si stajao mirno i da si je pevao. HAHAHAHA!!!

    • srbendara neka says:

     Konjusari i otpad pa sto ne krenete pokatoliceni! Ah da, znamo. Vi ste jedina nacija u istoriji koja je imala logor za decu i koja je trdnice bacala u jame! Vi ste jedina nacija koja u istoriji nije digna ni bunu a kamoli ustanak protiv bilo kojeg okupatora. Vi slavite Jasenovac i ostala stratista a kazete nekog genocidasi i ubice. Nije vam dobro ujakni od kompleksa. Ajde sad cibe bagro.

     • G.D says:

      haha cigane opancarski sprema vam se novi JASENOVAC! Ali ovaj puta u smrdiji!Bit ce veselja! I naravno logora za ''prevaspitavanje'' ciganskih opancara! Hahaha za dom spremni!

 2. Kulak says:

  Zlatni Štefanek!Prva medalja pa zlatna.Bravo Srbijo!

 3. Portopranco says:

  To majstore,napred Srbijo.Bit će medalja još!

 4. n.n says:

  haha vratit cete sve medalje smrdijanci! Hahaha

 5. Dražen Jovan Petrović says:

  Svi za Srbiju,sve za Srbiju.Zlatni Štefanek!

 6. Idi begaj says:

  Niste u stanju, tako smrdljivi i genocidni, ni svoje sportiste da vratite, a ne nešto više. Ženske vam se umetnice udaju za šta god bilo u Srbiji, samo da pobegnu iz te privremene jebivetrine. Udaju se za naše cigane. Daj šta daš, samo nek je srpsko, pa makar i cigan. Uskoro će i Rudanka da vas napusti, jer joj je pun kurac smrdljivih, genocidnih hrvata. Svaki dan vam to piše. Smrdonja.

  • Idi begaj says:

   Gornji komnjntar posvećen n.n! Teško uzdani a posle čitanja moš i da izdaneš. Niko neće primetiti. Samo će biti manje smrada na svetu..

   • n.n says:

    ne brini se ti uskoro cete biti pokoreni i smrdija ce biti dio velike Hrvatske! Svi muski cete dobiti novo ''prevaspitavanje'' u vidu novog jasenovca a zene i djecu cemo vratiti u pravu krscansku vjeru! Samo cekamo da dobijemo podrsku od USA i za sat smrdija vise nece postojati!

 7. Zeljko says:

  Dobro jutro Srbi !! http://www.index.hr/sport/clanak/hrvatska-srusila-rekord-sedam-medalja-za-najbolje-igre-u-povijesti/913293.aspx

  • Kajzer Milutin says:

   Možete da osvojite i milion medalja, ali nijedna ne sija ko ova. Toliko sija da vi Hrvati ne možete da vidite vašu gvožđuriju što ste osvojili u Riju. HAHAHAHAHA!!!

 8. n.n says:

  Hahaha dobro jutro GENOCIDNI KOLJACI opancarski! Niza raso podljudi,otpadnicko smece! Hahaha

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *