БРАВО СРБИНЕ! Погледајте како је Милош Стојковић прекинуо срамну трибину ШИПТАРСКИХ плаћеника у ЦЗКД! (ВИДЕО)

BRAVO SRBINE! Pogledajte kako je Miloš Stojković prekinuo sramnu tribinu ŠIPTARSKIH plaćenika u CZKD! (VIDEO)

2 juna 2017

Srpski patriota Miloš Stojković iz Koalicije raseljenih sa KiM prekinuo je sramnu tribinu šiptarskih plaćenika u Centru za kulturnu dokumentaciju poručujući da je Kosovo deo Srbije.

– Kosovo je srce Srbije, vratite oteto – poručio je između ostalog on u Centru za kulturnu dekontaminaciju.

Kako saznajemo, on je nešto kasnije udaljen iz sale uz salvu uvreda osvedočenog srbomrsca Nataše Kandić.

– Sedi, budalo! – na sav glas urlikala je Kandićeva.

Inače, putem video bina na tribinu se uključila Atifete Jahjaha, bivša predsednica lažne države Kosovo, koja je iskoristila priliku koju su joj omogućili organizatori iz Incijative za ljudksa prava i usred Beograda napljuvala Srbiju.

Jahjaga je osudila neke samo njoj znane srpske zločine nad Albancima i još jednom ponovila nebulozu da su Albanke silovane tokom rata.

U maniru klasičnih provokatora, ona je odvalila da Srbija nije preuzela odgovornost za zločine.

– Kosovo zahteva pravdu za žrtve nasilja u ratu, a Srbi svojim ponašanjem ometaju nastojanje da se dođe do istine i pravde za žrtve nasilja nad Albankama za vreme rata na Kosovu. Jako je važno da se u Srbiji čuje o tome. Srbija je imala za cilj etnički čisto Kosovo, pa i dan danas negiraju postojanje naše države – lupila je Jahjaga.

Da skandal bude veći, organizatori iz Inicijative za ljudska prava više od 10 puta su joj su izvinili, zbog, kako su ocenili, sramnog ponašanja države da Jahjagi zabrani dolazak u Beograd.

Inače, pripadnici pokreta Zavetnici napravili su performans ispred Centra za kulturnu dekontaminaciju, još jednom poručujući da Srbija ne zaboravlja zverske zločina šiptarskih terorista tokom rata 1999. godine.

(Informer)

 

 

KOMENTARI8 komentara

 1. DUSKO says:

  STA RADI NASA VLAST POLICIJA CUTI ,JER SU IZDALI KOSOVO I METOHIJU !!! VUCICU KAZI NESTO AKO SE NE OGLASIS ISTI KO ONI !!! SRAM VAS BILO STIDITE SE !!!

  • balkan says:

   Kako sta radi "nasa" policija? pa nih 50 sa 30 vozila dva dana histerisu I izbacuju zenu I sina na ulicu iz stana. Kad sabers sve dnevnice I sve troskove vise I ne vredi ona Baraka odakle je zena izbacena posle 27 g boravka u istoj.A salju pozive za "vezb" pa nek vezba sns I njihova bratija.

 2. NEŠO says:

  Napokon da se neko pobuni protiv ovih ustaša u Beogradu

 3. goran says:

  Samo jedan covek se buni, svi ostali su se prodali. Slika Srbije.

 4. Kosovac says:

  Nema spasa, Vučić i vlast imaju shvatanje ponosa kao Nikola Kojo, ne možeš im ništa u tom smislu. Kao Tadić i ostale dosmanlije. Još će tužilaštvo da optuži Miloša Stojkovića za stvaranje nereda, a na zahtev Milana Antonijevića, direktora Komiteta pravnika za ljudska prava.

 5. hristina says:

  Pozlatila ti se svaka, Milose Stojkovicu! PS: Stoko siptarska i srpski kvislinzi - NO PASARAN!!! Kosovo i Metohija je Srbija!!!

 6. Prva linija says:

  svi treba da se odazovemo na vojnu vezbu, da zaduzimo oruzije i municiju a onda da posetimo dedinje, senjak i vracar, da ga vratimo u pasnjak prve kategorije a tek onda da krenemo na tiranu ili berlin, to je faktor iznenadjenja

 7. Prva linija says:

  dal zidali skadar na bojani ili rusili rajstag nama je svejedno

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *