БРАЗИЛЦИ ИЗАШЛИ НА УЛИЦЕ, НЕ ПОШТУЈУ КАРАНТИН И ПОЛИЦИЈСКИ ЧАС: “Доста је лажи и обмана” (ВИДЕО)

BRAZILCI IZAŠLI NA ULICE, NE POŠTUJU KARANTIN I POLICIJSKI ČAS: “Dosta je laži i obmana” (VIDEO)

18 aprila 2020

Brazilci probili zabrane i izolaciju! Izašli na ulice, ne žele više da budu u karantinu.

„Koga mi da slušamo, Bila Gejtsa i njegove plaćeničke poltrone!? Sram vas bilo za vaše laži i obmane naroda medijskom manipulacijom!“

Ovo su samo neki od komentara Brazilaca koji su izašli na ulice!Stvar je eskalirala posle uvođenja zabrane izlaska na ulice i čudne izjave pre toga od strane predsednika Brazila Bolsonara.

On je pre nego što se virus zahuktao dao izjavu da je virus smešan i da je sve to deo svetske zavere.

Međutim, pod pritiskom unutrašnjih prilika i spoljnih, naročito iz SAD koji su ga kao svog favorita doveli na vlast, morao je da uvede posebne mere i narodu ograniči kretanje.

Poznati po svom temperamentu, Brazilci to nisu dugo trpeli.

Neki su ostali u kućama i sa balkona skandiraju, “dole Bolsonaro, odlazi” dok su drugi izašli na ulice kršeći karantin i izolaciju da pokažu šta misle o Bolsonaru i vlasti.

Kako će se to završiti niko ne zna jer Brazil ima 216 miliona stanovnika i sa tom silom naroda nije se igrati, kada toliki narod krene to ne može zaustaviti ni policija ni vojska.

VIDEO:

(Vestinet.rs, Webtribune.rs)

KOMENTARI2 komentara

  1. milorad2 says:

    najeb. su.Virus koji ubija je biološko oružje, ima mareker kovid 19 ali je mnogo opasniji.Postoje TRI soja i sva 3 se istovetno prikazuju na testovima.Jedina razlika je što se biološko oružje sporo i teško širi i potrebno je da se direktno ubaci u populaciju gradova , znači više desetina vakcinisanih ubica se prošeta i eto haosa.Ovi nesrećnici u brazilu će sigurno biti posećeni od ekipe da bi se prikrili tragovi i usmerila priča prema spontanom,prirodnom izbijanju ove opasne zaraze.Postoje DVE verzije.Jedna je, da je kinezima to pobeglo iz laboratorije, druga je da je američka armija krivac zbog projekta "scorpion" o kome se nagadjalo da postoji u veoma dubokim nivoima obaveštajnih struktura po svetu.Projekat je ideja da američka armija ubija SVE oko sebe samo time što su prisutni na terenu.Uz borbena dejstva šire virus i tako pacifikju gradove u roku od nekoliko nedelja,zaražen grad je nesposoban da se brani, nastaje rasulo i prestaje otpor.Kovid eksperiment je IDEALNA mera smrtnosti i moguće otpornosti nosioca zaraze.Ovo što se desilo je po mom mišljenju uvod u ozbiljan svetski sukob.Dobro je da je naša vlada reagovala ovako kako je reagovala ali ovo još nije gotovo, ovo je tek početak opšteg haosa.Mislim da ćemo uskoro moći da zaboravimo na život kakav smo do sada vodili. Još mesec-dva i stvari če se polako otkriti u punom užasu koji se sprema.Sreća da smo u centralnoj zoni balkana i možda zbog toga prvi udar na nas neće biti tako žestok kao na našu okolinu ali kad počne biće groznih vesti.Ovo neće proći bez ODMAZDE.

  2. Cp6a says:

    He, he, o najtajnijim tajnama ćemo se načitati na portalima. A da Brazilci možda nisu prva posledica specijalne operacije Bilija i njegovih skrivenih drugara? Da nije možda cilj najtajnijih tajni da se obaraju vlade po svetu, oklevetane za izmišljanje nepostojeće opasnosti, nepotrebno maltretiranje i zatvaraenje svojih građana, za uvođenje diktature, za nesposobnost, za raspad zdravstvenog sistema i veliki broj umrlih? Sve jedno, najtajnije tajne će ih optuživati za reagovanje na nepostojeću i nereagovanje na postojeću pandemiju. Dragi moji Srbi, u teškim situacijama moramo da naučimo da slušamo šta naša država Srbija, sa svojim službama i institucijama, ima da nam kaže, bez obzira ko je u tom momentu na vlasti, a da belosvetske vesti obazrivo čitamo i filtriramo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *