БРИТАНЦИ БРУЈЕ, ЗНАЈУ KАKО СЕ НОВАK БРЗО ОПОРАВЉАО У ЊУЈОРKУ: Била је паркирана на 300 метара од стадиона!

BRITANCI BRUJE, ZNAJU KAKO SE NOVAK BRZO OPORAVLJAO U NJUJORKU: Bila je parkirana na 300 metara od stadiona!

19 septembra 2019

Nije dugo bilo potrebno Englezima da nakon povrede ramena prvog tenisera sveta, celoj priči daju svoj pečat.

Tako tvrde da je tokom takmičenja u Njujorku koristio hiperbaričnu komoru. Ona je navodno bila smeštena u prikolici koja je bila parkirana na 300 metara od „Artur Eš“ stadiona.Dejli mejl čak tvrdi da su dobili potvrdu od organizatora Ju Es opena, da je Novak tokom trajanja turnira koristio hiperbaričnu komoru. Podećanja radi, Novak je takmičenje okončao u četvrtom kolu, kada je morao da pred meč Fernandu Verdasku zbog povrede levog ramena.

Inače, nije nikakva tajna da Đoković koristi hiperbaričnu komoru. Još od 2011. godine! U njoj je Nole ranije provodio po 20 minuta, tri puta nedeljno. Ona poboljšava cirkulaciju, brzinu reagovanja, izdržljivost i snagu, a takođe i povećava broj crvenih krvnih zrnaca.

Kako tvrdi Dejli mejl, Nole je prikolicu sa hiperbaričnom komorom dovozio i na druge turnire koji su se igrali na američkom tlu ove godine – Indijan Vels i Sinsinati, te napominje kako je to vrlo neobično.

Trenutno se nalazi u Srbiji, dva dana je proveo na Kopaoniku na „Drugarijadi“, a očekuje se da baš za vreme boravka u Beogradu odluči da li će igrati na turniru u Tokiju koji počinje 30. septembra.

– Nadam se da ću za nedelju dana ili za dve nedelje biti na terenu. U idealnom scenariju, to je turnir u Tokiju. Zdravlje mi je prioritet i kada budem spreman vratiću se – poručio je nedavno prvi teniser sveta.

KOMENTARIJedan komentar

  1. padre says:

    Možda je neobično, jer ne može svako, ali daje "vrlo neobično"?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *