БРИТАНЦИ БРУЈЕ, ЗНАЈУ KАKО СЕ НОВАK БРЗО ОПОРАВЉАО У ЊУЈОРKУ: Била је паркирана на 300 метара од стадиона!

БРИТАНЦИ БРУЈЕ, ЗНАЈУ KАKО СЕ НОВАK БРЗО ОПОРАВЉАО У ЊУЈОРKУ: Била је паркирана на 300 метара од стадиона!

19 септембра 2019

Није дуго било потребно Енглезима да након повреде рамена првог тенисера света, целој причи дају свој печат.

Тако тврде да је током такмичења у Њујорку користио хипербаричну комору. Она је наводно била смештена у приколици која је била паркирана на 300 метара од „Артур Еш“ стадиона.Дејли мејл чак тврди да су добили потврду од организатора Ју Ес опена, да је Новак током трајања турнира користио хипербаричну комору. Подећања ради, Новак је такмичење окончао у четвртом колу, када је морао да пред меч Фернанду Вердаску због повреде левог рамена.

Иначе, није никаква тајна да Ђоковић користи хипербаричну комору. Још од 2011. године! У њој је Ноле раније проводио по 20 минута, три пута недељно. Она побољшава циркулацију, брзину реаговања, издржљивост и снагу, а такође и повећава број црвених крвних зрнаца.

Kако тврди Дејли мејл, Ноле је приколицу са хипербаричном комором довозио и на друге турнире који су се играли на америчком тлу ове године – Индијан Велс и Синсинати, те напомиње како је то врло необично.

Тренутно се налази у Србији, два дана је провео на Kопаонику на „Другаријади“, а очекује се да баш за време боравка у Београду одлучи да ли ће играти на турниру у Токију који почиње 30. септембра.

– Надам се да ћу за недељу дана или за две недеље бити на терену. У идеалном сценарију, то је турнир у Токију. Здравље ми је приоритет и када будем спреман вратићу се – поручио је недавно први тенисер света.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. padre says:

    Možda je neobično, jer ne može svako, ali daje "vrlo neobično"?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u