БРИТАНЦИ ОТКРИВАЈУ – Сумњали су да Путин има Паркинсона, а разлог је КГБ! ЕВО ЗАШТО ПУТИН НЕ ПОМЕРА ДЕСНУ РУКУ ДОК ХОДА

BRITANCI OTKRIVAJU – Sumnjali su da Putin ima Parkinsona, a razlog je KGB! EVO ZAŠTO PUTIN NE POMERA DESNU RUKU DOK HODA

4 aprila 2019

Tim neurologa iz Portugala, Italije i Holandije analizirao je položaje i pokrete koji mogu biti prvi znaci nekih bolesti, a naučnici su bili „iznenađeni“ načinom na koji Putin hoda, prenosi agencija AFP.

Ruski predsednik Vladimir Putin svoju desnu ruku drži skoro nepokretnu zbog intenzivne obuke u ruskoj obaveštajnoj službi KGB, a ne zbog Parkinsonove bolesti, navodi se u studiji koju je objavio Britanski medicinski žurnal (BMJ).Kako navodi francuska agencija, na video snimku na kome se vidi hod ruskog predsednika, njegova leva ruka normalno prati korake, dok je desna potpuno ukočena što je često znak Parkinsonove bolesti.

Međutim, doktori nisu pronašli druge simptome bolesti kod Putina, poput tremora, krutosti ili loše koordinacije, već sasvim suprotno: ruski šef države ima „odlične motoričke sposobnosti“, nosilac je crnog pojasa u džudou, diže tegove i pliva, a piše brzo i bez drhtanja ruke.

Objašnjenje koje naučnici na kraju i navode u studiji poziva se na posebne načine treniranja pronađene u priručniku koji je koristila bivša sovjetska obaveštajna služba KGB.

Tim naučnika je na sajtu Jutjub objavio niz video snimaka gde su analizirali brojne snimke drugih ruskih zvaničnika i bili su „iznenađeni“ onime što su otkrili. Naime, oni su utvrdili da na sličan način hodaju i premijer Dmitrij Medvedev, dvojica bivših ministara odbrane, Anatolij Serdukov i Sergej Ivanov, kao i zapovednik vojske Anatolij Sidorov.

Kako se navodi u studiji, Putin i Ivanov su bivši zvaničnici KGB-a, a Serdukov i Sidorov su, takode, prošli vojnu obuku.

(Alo)

KOMENTARI8 komentara

 1. doktrina soka says:

  Bolje bi im bilo da amaliziraju mozgove svojih ociglednih presednika sizofrenicara,koji su u satanju ubit u sekundi milion civila,udruzenih u Nato zlocinacku atlantisticku alijansu.

 2. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Englezi...brinu se...samo da pronađu sebi lek za ružnoću i pokvarenost.

 3. gomez says:

  Bolje da su se bavili istraživanjem zašto njihova kraljica već 50 godina ne može da izgovori 2 prostoproširene rečenice a da se ne pomogne sa podsetnikom ispisanim na papiru! Neki zlobnici bi mogli da pomisle da je retardirana, ali to su samo zlobnici!

 4. padre says:

  Ma mogao bi on sa njima i jednom rukom, it vezanom iza leđa!Paneka se onda taj njhov Parkinson čudi!

 5. rajko says:

  Ne brinu oni za Putinovo zdravlje. Što se njih tiče, lepo bi bilo kad bi svi ruski političari i svo promućurno stanovništvo Rusije, što je više od polovine, boluje od svih boleština ovog sveta. Ne. Ne pišu oni ovakve tekstove zato što ONI brinu, nego što pokušavaju da zabrinu Ruse. Odnosno pokušavali su. Sad su izgleda shvatili da se Rusi ne primaju na takve idiotluke, pa su prestali ili bar smanjili ovakva pisanija i govore.

 6. triglav says:

  ne pomera ruku, da mu ne ispadne špagin

 7. Branko says:

  Britanci su kreteni par exellance, svaki dobro uvežbani vojnik ima takav hod, tako i ja hodam. Setimo se strojevog koraka u JNA, nekome to uđe u krv i tako onda celi život. Britanci uvek žele da stvore taj senzacionalizam ni iz čega, po tome su najbolji, po tome su majstori ali, to je sve šta znaju i sve šta mogu. Zato su britanci i zato su na ostrvu, izolirani od normalnog sveta, da ne dižu halabuku i ne šire fake news. Da nije tog britanskog senzacionalizma i showbiza, to jest seljakluka više kategorije i epske malograđanštine, već smo odavno mogli kolonizirati i Mesec i Mars.

 8. Boban za Srpskog Cara i carevinu Srbiju says:

  Podmukli engleski kvarnjaci će najradije da nešto izlažu, čak i ako za tim nema potrebe, a kamoli kad se na nekoga navrznu. ovo je opet njihova svinjarija i u sužtini što je babi milo to joj se i snilo....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *