БРИТАНИЈА ОДЛУЧИЛА ДА ЗАШТИТИ СРБИЈУ ОД РУСИЈЕ

BRITANIJA ODLUČILA DA ZAŠTITI SRBIJU OD RUSIJE

1 decembra 2021

VELIKA Britanija će štititi i podržavati stabilnost Zapadnog Balkana i Ukrajine, saopštila je ministarka inostranih poslova zemlje Elizabet Tras uoči sednice šefova diplomatija država-članica NATO-a u Rigi.– Svaka akcija Rusije, usmerena na potkopavanje sloboda i demokratije u zemljama koji su naši partneri bila bi strateška greška. Želimo mir u kojem sloboda i demokratija, ne samo opstaju, već cvetaju. Sa tim ciljem ćemo biti na strani naših demokratskih partnera, suprotstavljajući se ruskoj zlonamernoj agresiji. Podržavaćemo Ukrajinu i stabilnost na Zapadnom Balkanu, čuvati njihovu bezbednost i jačati njihovu ekonomsku stabilnost – rekao je Tras.

Kijev i zapadne države u poslednje vreme izražavaju zabrinutost zbog navodnog intenziviranja „agresivnih dejstava“ Rusije u blizini granica Ukrajine. Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da Rusija premešta trupe unutar svoje teritorije i po sopstvenom nahođenju. Prema njegovim rečima, to nikome ne preti i ne treba nikoga da brine.

(Sputnjik)

KOMENTARI18 komentara

 1. Beli Orao says:

  Blago nama ko će da nas čuba od Rusa?!!!Ne zaboravite povesti Tonija Blera prijatelja i savjetnika pederaškog kluba !!!

 2. Maksa says:

  Terajte se u materinu sto dalje od Srbije, pa vi ste najveci zlotvori u svetskoj istoriji.

 3. Pidza says:

  Isto kao sto ste nas cuvali kad ste nas bombardovali hvala ali nepomazite nam vise

 4. Baja says:

  Ajd ne lupajte, ne misli na Srbiju...

  • Milan says:

   Naravno. Samo na foke sa Cejlona.

 5. Gagi says:

  Nemojte da nas stitite od Vas kao Boga Vas molim.

  • Boki says:

   Sve zlo na ovom sveti dolazi od Britanaca, koji su maligni tumor ovoga sveta.

 6. Mister Dolar says:

  Želimo mir u kojem sloboda i demokratija, ne samo opstaju, već cvetaju - u državama u kojima vi sejete i gajite slobodu i demokratiju one opstaju ali CVETAJU SAMO NA GROBLJIMA vaših ruku delo.

  • Strsljen says:

   U tri lepe se terajte i cuvajte ostrva oko vas. Nit vas zovemo niti mam trebate gnjide engleske! Mrs.

 7. toza says:

  ja to nisam procitao tako, to moze biti akcija protiv srbije? a to sto se pirgavi kurce, danas su izgubili i barbados koji postao republika.

 8. Šole says:

  Kakva glupost,neka štite sebe od njih samih

 9. archelay says:

  A,kako se ova dama nije setila da brani svoju kraljevinu od napasnike bivsih kolonija?Nije moguce da nezna ali,nema kud.Pa sada,da bi odradila svoj posao zauzela se oko Rusije.A sta ako opet se paralisiraju njihovi brodovi na Severnom moru pa Rusi otkazu?E,onda,branice Srbiju.A od koga?Od same sebe.Steta sto je Hickok umro.Da je bio ziv i pdeset scenarija na ovu zavrzlamu dobio bi i toliko Oskara.

 10. Miki says:

  Hvala lepo na ljubaznosti vi niste ni evropska unija,odakle se pojavljujete na našu adresu.Možda vam je hladno pabiste ruski gas za grejanje. Nama netrebate sledećih 100 godina ni vi ni vaša tobož demokratija kojom ste gro Aboridžina pobili,samo da bi tamo doselili svoje prestupnike,a nas ste ljubazno bombardovali sa 10 km .Kukavice i mešetari belosvetski.Ovoj Srbiji netreba takav prijatelj,jer mi imamo svoje prijatelje .

 11. Rafmanjinov says:

  Daće Bog da vam potope to pogano ostrvo, fuj gadovi Engleski

 12. stevan-vd says:

  Sravniti Britansko ostrvo da više nikada ne postoji.

  • Pendrek says:

   Da Bog dao!

 13. Rocky says:

  Nevjerovatno koliko su drska i pokvarena ta anglo gomna.Ovo je najava daljnjeg mrcvarenja Srba,jer silne milijarde dobijene od saudijskih smradova moraju se opravdati.Kad su saudi turbandžije u pitanju onda nikakva ljudska prava anglo gownare ne zanima,već isključivo gomila petrodolara i opsesivna ideja da mogu uništiti Rusiju pa se stoga krvnički vježbaju na malim Rusima kako nas već dugo smatraju.Sve miriše na armagedon pa se nadam da će Rusija zauvijek zapečatiti sudbinu anglocionističke đubradi zbog kojih evo već dvjesta godina nemamo mira.

  • Rafmanjinov says:

   Upravo to, svako zlo ovog sveta dolazi sa tog poganog ostrva, ti gadovi će učiniti sve da unište Pravoslavlje, najviše mržnje osećaju prema Srbima i Rusima, jedini spas za čovečanstvo će biti ako Braća Rusi potope to ostrvo zla, sve ide u tom pravcu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *