БРИТАНИЈА ПОЗИВА СВЕТ: Усадите деци мржњу према Србима

BRITANIJA POZIVA SVET: Usadite deci mržnju prema Srbima

15 juna 2015

zene-u-crnom-proglasite-620x330Ako je nekada među ženturačama u crnom bilo blaženog stanja, onda je to ovih dana. Nakon godina i godina mukotrpnog rada, ova skupina najgorih parazita plaćena od strane naroda kog u svetu predstavlja u najgorem mogućem svetlu, uspela je da izdejstvuje još jedno prekrajanje istorije.

Naime, kako već danima javljaju mediji Velika Britanija je iznela svoj nacrt rezolucije o Srebrenici, uz pomoć pomenutih savetnica iz NVO, Ujedinjenim nacijama je iznet jedan skandalozan dokument, bez objektivnih činjenica, pun mržnje prema Srbima i poziva celom svetu da se pridruže toj mržnji.

Od nekada navodnih tri hiljade žrtava sada se taj broj popeo na čak nekoliko desetina hiljada muslimanskih žrtava. Predlog rezolucije uključuje i obavezan poziv svim državama sveta da sem osude ovog „zločina“ prošire svoju propagandu tako što će u događaje iz rata u BiH uključiti u svoje udžbenike istorije, naravno iz subjektivnog gledišta zapadnih istoričara: „Apeluje se na sve države (na svetu) da razvijaju obrazovne programe koji će usaditi u buduće generacije lekcije koje su naučili iz prošlih genocida“.

Zločini nad Srbima se u rezoluciji ne pominju, verovatno jer Srbi za Zapad više nisu ljudi. To jasno možemo zaključiti iz najnovijih događaja iz Hrvatske, koja je kao pripadnica Evropske unije, čiji su zakoni usaglašeni sa zakonima Evropskog parlamenta izglasala Zakon o pravima žrtava seksualnog nasilja iz Domovinskog rata.

Po tom zakonu Hrvatima koji su žrtve silovanja, i to nakon 20 godina od završetka rata, sleduje naknada od 20.000 evra, zdravstvena zaštita i doživotna mesečna primanja od oko 400 evra. Dok u slučaju istog zločina koji je počinjen nad Srbima ovakve naknade nema, šta više u slučaju prijave ovakvog zločina Srbi mogu biti osuđeni kao „saradnici neprijatelja“, odnosno Srba.

No, nakon genocida koji se sprovodi nad Srbima i u Srbiji, od strane okupatorske vlasti koja je u svoje ime priznala „genocid u Srebrenici“, i prethodnika koji su se izvinjavali u Hrvatskoj što je premalo Srba ubijeno, ne možemo očekivati da će nas ostatak sveta smatrati ljudima, a naše žrtve vrednim pomena.

(Vesna Veizović, Vaseljenska)

KOMENTARI7 komentara

 1. Splićo says:

  I mi smo vas malo, ali polako, ima vremena...

 2. Nedo says:

  Splico beno i ti si srbin. Katolik ali srbin! Ako ne bude tako neka me streljaju!

 3. Istina says:

  Ti ustaso, da budes spreman, za dom, uskoro dolazimo, po svoje.

 4. mali says:

  Nema medju vama ni Katolika ni Pravoslavaca.Cija i koja to vera,propoveda mrznju,osvetu i ubistvo.Gresne su vam misli,pa kakvom napretku se nadate sa takvim razmisljanjem.Sve strane se treba pokajati nad svojim gresima,pa nastaviti put napretka.A vasa razmisljana ne vode napretku,vec istrebljenju do zadnjega.Ako nemozete da kontrolisete sebe same,kako mozete kontrolisati druge... Budite mi svi dobri,pozdrav

 5. mija says:

  Ovo je verovatno napisano u dogovoru sa Vučićem. Ne može drugačije biti.

 6. Dede Palokaj says:

  Ko se mrznjom bavi sam e mrzac i niko ga ne voli. Covek je samom sebi najveci (ne)prijatelj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *