БРИТАНСКА ОБАВЕШТАЈНА СЛУЖБА ТВРДИ: Руска војска заустављена!

BRITANSKA OBAVEŠTAJNA SLUŽBA TVRDI: Ruska vojska zaustavljena!

17 marta 2022

Ruska invazija na Ukrajinu je uglavnom zaustavljena na svim frontovima, saopštilo je danas britansko ministarstvo odbrane pozivajući se na najnovije obaveštajne podatke.U saopštenju se dodaje da su ruske snage poslednjih dana pretrpele velike gubitke i ostvarile minimalan napredak na kopnu, moru ili vazduhu, prenosi agencija Rojters.

“Ukrajinski otpor ostaje snažan i dobro koordinisan. Ogromna većina ukrajinske teritorije, uključujući sve veće gradove, ostaje u ukrajinskim rukama”, dodaje se u saopštenju britanskog ministarstva odbrane.

(vesti-online.rs)

KOMENTARI11 komentara

 1. Pravda says:

  Zaustavljena ili su namjerno usporili. Ko da ih zaustavi pirgavi fals snajperisti? Ili im je nato zapretio samoubistvom.

 2. milorad5 says:

  hm mislim da će slom ukrjainske armije biti nagao i iznenadan,i mislim da su oni jako blizu te tačke raspada.Kada počne ići će brzo i bormbe će naglo da splasnu ili prestanu.

 3. VRSK says:

  Javio BBC!

 4. Bilo jednom u Amerike says:

  Pa da, Rusi se povremeno zaustave na pauzi da skuvaju posan pasulj i malo odmore. Vreme je posta pa nije zgodno ubijati čak ni te naci militante azora koji potiču borbe i nastavljaju rat. A sama Ukrajina je već tako dobro organizovana da će uskoro da guraju nedužno stanovništvo kao svoj živi štit.

 5. Petrovgrad says:

  Ja čitao Šiptarske novine da javljaju da se Rusi povukli iza Urala.

 6. Karital says:

  Ako ovim tempom nastave Ukrajinci, neće ostati čitav ni jedan ruski tenk.U 19 dana izgubili su više tenkova, nego SSSR sve vrijem ratovanja u Afganistanu.Ne sklope li sporazum, doživjet će još gore gubitke u tehnici i ljudstvu.Kako stvari stoje, i Kina podržala Ukrajinu.

  • Pravda says:

   Cuj stari ti nisi skuzil onu raketicu. Ja cu da ti pojasnim, vi ustasine ste sledeci, nato odbrana suplja ko svajcarski sir, sledi deustasizacija Helma, budi za dom spreman.

   • Karital says:

    Rusi u tome neće sudjelovati.Ne da nebi htjeli, već jednostavo ne mogu.Poraženi su u Ukrajini.Vi hlemovci niste u stanju biti ni dobra rakija...već ste hlem...otpad od dobre rakije.Spremi se ti za željeznu zavjesu.Pocrkat će te u gajbi kao pokusni miševi.

   • Four Seas says:

    Toćno. "DeUstašizacija" ce da počne. Dećki će de se malo ohrabre, pa kod počne rokanje -"tam buš videl, beli zagreb grad"

 7. Gardista says:

  Koje baljezgarije, Ukrajnu tek ceka haos.

 8. XXX says:

  Snila baba sto joj milo bilo!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *