БРИТАНСКА ПОЛИТИЧАРКА: Не волим црнце, а и Хрвати су ми сумњиви

БРИТАНСКА ПОЛИТИЧАРКА: Не волим црнце, а и Хрвати су ми сумњиви

27 фебруара 2015

ad_160871736 657Розан Данкан, 68-годишња бивша британска парламентарка, која је у децембру избачена из опозиционе Партије независности (УКИП) због својих расистичких изјава, у новом интервјуу за ББЦ изјавила је да не воли „црнчуге“, али и да су јој Хрвати сумњиви.

Розан је за ББЦ покушала да објасни неке од својих ставова које је изнела током снимања документарца о њеној бившој Партији независности.

– Једноставно не желим да их гледам. То је стварно чудно и волела бих да знам разлог. Не знам да ли је нешто у мојој психи, да ли је карма из претходног живота или ми се нешто догодило када сам била веома млада па сам то потиснула, јер то се догађа – рекла је Розан објашњавајући свој проблем с црнцима, односно с тим како изгледају.

Ова Британка сматра да није расиста јер је „једном познавала врло љубазан пар Индијаца или Пакистанаца“, и истиче да јој није било битно њихово порекло.

– Једини с којима имам проблем су црнчуге. Волела бих да идем на регресију, можда сазнам зашто – рекла је.

Покушала је и да се одбрани аргументом да је била на Карибима и да је било „ОК“.

Међутим, Розан Данкан нема проблем само с особама тамне боје коже. Коментарисала је и Хрвате. Наводно је посетила Хрватску и рекла да су јој Хрвати сумњиви.

Партија не зависности нема сумње у одлуку о избацивању Данканове из својих редова.

– Њено непоказивање жаљења доказује да она дефинитивно не разуме оно што је урадила, тако да смо донели добру одлуку – рекао је шеф УКИП Најџел Фариџ.

(Jutarnji.hr )

KOMENTARI3 коментара

  1. z-i says:

    za hrvate si se tacno rekla ko im na vlast i koga podrzavaju takva zemlja i svi posto naroda koji su glasali isti kao i vlast (nacisti)

  2. milan says:

    Pa to govori zato što je hrvatska emigracija sudelovala u pokušaju likvidacije predsednika Bolivije.

  3. s@Ša says:

    Napokon neko pametan i u Engleskoj !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u