БРИТАНСКИ АМБАСАДОР ИЗАЗВАО ХАОС НА КОСОВУ: Шиптарски злочинци бесни!

BRITANSKI AMBASADOR IZAZVAO HAOS NA KOSOVU: Šiptarski zločinci besni!

27 avgusta 2019

Britanski ambasador u Prištini pozvao je građane Kosova da na predstojećim prevremenim izborima ne glasaju za one „koji su krali i činili kriminalna dela“.

„Često vidim osobe sa političke scene, protiv kojih su podignute optužbe, kako nastupaju sa patriotskim izjavama i tada svi zaboravljaju ono što je ranije učinio i kažu ’ti si legenda‘. To nije u redu“, rekao je Rori O‘Konel za prištinsku televiziju T7, a preneo portal „Kosovo onlajn“.Britanski ambasador koji odlazi smatra i da Priština sama treba da donosi odluke, a ne da umesto nje to radi međunarodna zajednica.

Prema njegovoj oceni, postizanje sveobuhvatnog sporazuma sa Beogradom od presudne je važnosti za budućnost Kosova.

Britanski ambasador je ponovio da ne podržava razmenu teritorija kao rešenje i dodao da „ni međunarodna zajednica ne podržava tako nešto“.

KOMENTARI7 komentara

 1. Velika Metla says:

  Ako si sluga zapada,kapituliraš pred njima,proći ćeš isto kao i da si im se suprotstavio! Ovo je još jedan u moru primera da sa zapadom garantovano propadaš,bilo da si pristao da im budeš sluga,bilo da si im se suprotstavio! Barem dostojanstvo sačuvaš kada im se suprotstaviš,a ovako si nadrljao i bez dostojanstva ostao. Duplo si propao.

 2. Jasmina says:

  Misli na krađu i korupciju, a ako si zaklao neko dete pre toga to nema veze takav kandidat je prihvatljiv! Vi ste ih doveli na vlast vi jedini možete i da ih sklonite, nemojte da kažete da nema načina! Pa ko da se kandiduje kad ste većinu vladajuće strukture doveli iz šume (a Boga mi dobar deo i sa grane), i sad zahtevate od njih da budu moralni da se samoinicijativno sklone jer "štete interesima kosova"! licemeri!

  • Velika Metla says:

   Jasmina,britanski politikanti,kao uostalom i ceo zapad,su isti kriminalci kao i šlihtarski kriminalci,samo s jednom razlikom,a to je IMAJU DEBLJE RUKAVICE! Prevedeno na srbski,bolje kriju svoja zlodela.

 3. Rođo says:

  Komentar koji sam pročitao podpuno na mestu..imam isto mišljenj pisca teksta..Treba se supristaviti jer na drugi način samo gubimo i izgubicemo više.

 4. Gagi says:

  Gde bi bio kraj siptarskom narodu da su ostali uz Srbiju i sve ove pare koje su davali belosvetskim protuvama pumpali u zivot svog naroda. Kada su ovih dana "primetili" da ih ovi zezaju i samo otimaju pare bez vidljivog rezultata "za njihovu stvar", odlucili su da zavrnu slavinu i onda dolazi do napada njihovih "saveznika".Samo ljudi sa pola mozga mogu da pristanu da nekome cine dobro i budu zastita i nocni portiri tudjih interesa. Uz to, iskoriscene sluge jos daju pare za "njihovo dobro". Ludilo i prevara bez presedana. Ali ako, taj narod se stolecima slepao i ziveo uz Srbiju koja je istorijski dokazala da je drzavotvorna, a to nije lako. To sada verovatno vide i oni ali je sve vec, kasno.

 5. Gagi says:

  Mali dodatak.............. Zaigrani ludi mozgovi, samo da razjasnimo, drzava se nemoze napraviti tako sto iz sume ubijes dva policajca i masakriras neduznu decu. Za stvaranje drzave je potrebno da imas svoju jaku veru i sa tom verom krenes na dva najmocnija carstva i .... srusis ih. Uz to, morali bi da imate duhovnike koji X vekova odrzavaju plamen opstanka i zivota da se slucajno ne ugasi. Uz to, morali bi da imate bar nekog Teslu, Milankovica i dr. koji su nesto dali svetskoj zajednici. Tek dolazi vreme pameti i oterznjenja kada cete shvatiti da ste istorijski pogresili. Jeftino ste prodali Srpsku istorijsku zastitu i svoj dom koji smo vam mi omogucili, vracajuci nam tako sto ste nas sakatili i ubijali. Nasa srca koja su bila uz vas ste nam vadili i ustupali onima koji su protiv vas. Pametno i mudro, nema sta. Tesko vasem narodu kojeg zapravo vise i nema, a po svoj prilici, kakvu ste istorijsku sramotu stvorili, nije moguce ni da vas bude.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *