БРИТАНСКИ ДИПЛОМАТА: Украјина је највећи злочиначки подухват данашњег света!

BRITANSKI DIPLOMATA: Ukrajina je najveći zločinački poduhvat današnjeg sveta!

2 septembra 2023

Nedavno otpuštanje vojnih komesara od strane ukrajinskih vlasti pokušaj je da se američkoj publici demonstrira da se Kijev zaista bori protiv korupcije, smatra bivši britanski diplomata Alister Kruk.

Zapravo, Ukrajina je „najveći zločinački poduhvat“ ovog veka, već ozloglašen po masovnim proneverama i sveprisutnom pranju novca, kaže Kruk.



Vladimir Zelenski, predsednik Ukrajine je izjavio: Pokrenuto je 112 krivičnih predmeta protiv službenika regionalnih vojnih komesarijata.

„Osumnjičena su 33 lica kao što su vojni komesari oblasnog, okružnog i gradskog nivoa, članovi lekarskih odbora. Zloupotreba se dešavala u mnogim oblastima. Neko je uzeo keš, neko kriptovalutu, u tome je cela razlika. Cinizam je svuda isti, nelegalno bogaćenje, legalizacija nelegalnih prihoda, nelegalna dobit, ilegalni prevoz lica koja podležu regrutaciji preko granice. Otpuštamo sve oblasne vojne komesare“.

Alister Kruk, bivši britanski diplomata i bivši oficir MI6: Čini mi se da se takve izjave daju, verovatno u vezi sa činjenicom da su pre svega u SAD počeli da govore: „Gde ide sav taj novac? Zašto ne znamo koliko je novca prvobitno izdvojeno? Gde je sve ovo? Sada traži još više. Ali koliko smo već potrošili?“

„I po mom mišljenju, sve ove reči su delimično pokušaj da se kaže: Znate, mi se i dalje borimo protiv korupcije. U stvari, Ukrajina je najveći zločinački poduhvat koji smo videli u sadašnjem dobu pranja novca, korupcije do samog vrha, krađe oružja i obične krađe sredstava sa njihovim transferom u inostranstvo. Cela stvar je jedan gigantski nered“.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI



8 komentara

 1. Kulak says:

  Da. Rabotino je selo sa 62 dima. Pokušavajući da uđu u Rabotino, ukronacisti su izgubili 6.200 vojnika. Dakle, u proseku 100 njihovih vojnika gine u pokušaju da uđu u bilo koji zgradu. Strašno u kakav fanatizam je te vojnike odveo ukrajinski nacionalizam.

  • persida says:

   A mozda nije nacionalizam nego su svi nadrogirani, ko zna cime ih cionisti hrane i sta im stavljaju u vodu.

  • da da says:

   Ukupna površina: 2,64 km² Rabotina(gubici ogromni),koje je u principu u sivoj zoni što se tiče prve linije.Rusi su tu samljeli naciste i to dobre bataljone,ne mobilisane treće pozivce sa ulice,ulazi u kombi ili metak.Ako tako nacisti nastave do jeseni neće ih više biti.

 2. Pingback: BRITANSKI DIPLOMATA: Ukrajina je najveći zločinački poduhvat današnjeg sveta! – Sedma Sila

 3. Poltergest Jova says:

  Ukrajina=hrvacka=balticki patuljci=bih=cg=makedonija= poljska...propast.

  • RASPUCHIN says:

   Da , taman mislih napisati da su nabrojani , rame uz rame , zločinački projekti kao i Ukrajina.

 4. Gagi says:

  Potrebno je precizno se izjasniti. NIJE Ukrajina zlocinacki poduhvat sam po sebi. Taj poduhvat i organizaciju je osmislio zapad. Sada, naravno, kao i uvek do sada, "peru" svoj zlocinacki obraz i neuspesnu kolonizatorsku nameru prebacujuci odgovornost na druge. Ko je uostalom birao te kadrove u Ukrajini i "izvodjace" radova. Verovatno ce fasisticki demokratski zapad sada pristupiti novoj fazi u Ukrajini. Pronaci ce odgovorne krivce za ratne zlocine medju svojim izabranim kadrovima pa pravac Hag, tako oni skidaju odgovornost sa sebe i svojih neuspeha. Cenu uvek placaju njihovi nizerangirani kadrovici koji su poleteli za "boljim" zivotnim uposlenjem i angazmanom. SVE TO su dobro znali nasi pretci, sa njima nisu zeleli da imaju posla nego su se protiv te antiljudske posasti borili i ginuli.

 5. Milutin says:

  Prvi na udaru bi trebala biti Zapadna "Ministarstva za Istinu" koja su filtrirala sve informacije, kažnjavala svakog ko kaže i dokaže nešto drugo od njihove "istine". Jer samo ispod tog plašta "istine" bilo je moguće neslućeno bogaćenje zapadnih političara. Bogaćenje Ukrajinaca, počevši od Zelenskog i njegovog okruženja je tek kap vode u odnosu bogaćenje zapadnih političara, od Bajdena (odnosno njegovog sina, jer Džo više ne zna ni koga vidi u ogledalu) i tog političkog okruženja. I našli su baš koga da optuže za korupciju. One koji nisu uspeli da nahvataju dovoljno ljudi da ih šalju u sigurnu smrt. Zelenski vrši, po nalogu Zapada, holokaust nad sopstvenim narodom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *