БРИТАНСКИ ГЛУМАЦ „ЗАПАЛИО“ ЗАПАДНУ ЈАВНОСТ: „Радије бих био Србин, него Британац“

BRITANSKI GLUMAC „ZAPALIO“ ZAPADNU JAVNOST: „Radije bih bio Srbin, nego Britanac“

6 jula 2019

Britanski glumac Ralf Fajns (56), kome je na filmskom festivalu u Minhenu uručena nagrada za životno delo, u razgovoru s nemačkim novinarima našalio se na račun „Bregzita“, poručujući da bi u aktuelnoj političkoj situaciji radije bio Srbin nego Britanac.

„Srbija želi da se priključi Evropskoj uniji, a mi je napuštamo. Ako zadržim moj srpski pasoš, možda bih mogao ponovo da postanem i državljanin EU“, rekao je Fajns i dodao da je pre dve godine „s velikim zadovoljstvom primio srpsko počasno državljanstvo“.„Baš sam ponosan na ovaj pasoš i srećan zbog njega“, naveo je te 2017. godine Fajns za B92, te dodao da nije baš zadovoljan fotografijom u ovom dokumentu.

„U trenutku kad sam se fotografisao nisam bio reprezentativan i kosa mi nije dobra. Mogu ti privatno pokazati. Vidi kako malo kose“, odgovorio je Fajs i pokazao sliku samo našem novinaru.

Na festivalu je predstavio film „Nurejev – Bela vrana“, sniman i u Beogradu.

KOMENTARI5 komentara

 1. persida says:

  Ko je ovom kretenu dao srpsko drzavljanstvo i zasto? Tipicni manipulant koji reklamira EU. Pa, ako to voli, sto nije uzeo drzavljanstvo Monaka, Belgije, Francuske… More, mars.

 2. spira says:

  Pa budi Srbin. Krsti se u srbskoj crkvi. Promeni ime, recimo u Rade Vasić. Prošetaj se do Svete Gore . Doživi totalni duhovni preporod

  • persida says:

   Ne ocekuj previse od medijske budale.

  • Vanja says:

   O duhovnosti srba bolje da ne pričaš. Dovoljno je da su nam još uvek komunisti na vlasti.

 3. Pera says:

  Ima neka sprege ludila, zove se vekovno mrcvarenje Srbije od strane engleza. Pa jel dadose onom idiotu ime ulice, sto je pisao za decu i pljuvao Srbiju koja mu je dala slobodu koju u engleskoj ne postoji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *