БРИТАНСКИ ГЛУМАЦ „ЗАПАЛИО“ ЗАПАДНУ ЈАВНОСТ: „Радије бих био Србин, него Британац“

БРИТАНСКИ ГЛУМАЦ „ЗАПАЛИО“ ЗАПАДНУ ЈАВНОСТ: „Радије бих био Србин, него Британац“

6 јула 2019

Британски глумац Рaлф Фајнс (56), коме је на филмском фестивалу у Минхену уручена награда за животно дело, у разговору с немачким новинарима нашалио се на рачун „Брегзита“, поручујући да би у актуелној политичкој ситуацији радије био Србин него Британац.

„Србија жели да се прикључи Европској унији, а ми је напуштамо. Ако задржим мој српски пасош, можда бих могао поново да постанем и држављанин ЕУ“, рекао је Фајнс и додао да је пре две године „с великим задовољством примио српско почасно држављанство“.„Баш сам поносан на овај пасош и срећан због њега“, навео је те 2017. године Фајнс за Б92, те додао да није баш задовољан фотографијом у овом документу.

„У тренутку кад сам се фотографисао нисам био репрезентативан и коса ми није добра. Могу ти приватно показати. Види како мало косе“, одговорио је Фајс и показао слику само нашем новинару.

На фестивалу је представио филм „Нурејев – Бела врана“, сниман и у Београду.

KOMENTARI5 коментара

 1. persida says:

  Ko je ovom kretenu dao srpsko drzavljanstvo i zasto? Tipicni manipulant koji reklamira EU. Pa, ako to voli, sto nije uzeo drzavljanstvo Monaka, Belgije, Francuske… More, mars.

 2. spira says:

  Pa budi Srbin. Krsti se u srbskoj crkvi. Promeni ime, recimo u Rade Vasić. Prošetaj se do Svete Gore . Doživi totalni duhovni preporod

  • persida says:

   Ne ocekuj previse od medijske budale.

  • Вања says:

   О духовности срба боље да не причаш. Довољно је да су нам још увек комунисти на власти.

 3. Pera says:

  Ima neka sprege ludila, zove se vekovno mrcvarenje Srbije od strane engleza. Pa jel dadose onom idiotu ime ulice, sto je pisao za decu i pljuvao Srbiju koja mu je dala slobodu koju u engleskoj ne postoji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u