БРИТАНСКИ МИНИСТАР ШОКИРАО ЗАПАД: Тачи је 2018. потрошио много новца на …

BRITANSKI MINISTAR ŠOKIRAO ZAPAD: Tači je 2018. potrošio mnogo novca na …

6 marta 2019

BRITANSKI ministar za Evropu Alan Dankan izjavio je da je zadovoljan promenom stava privremenog predsednika prištinskih institucija Hašima Tačija, koji je prošle sedmice rekao da neće biti menjanja granice sa Srbijom, preneli su prištinski mediji.

Rekao je i da je Tači prošle godine potrošio mnogo novca na lobiranje u Londonu i na drugim mestima za promenu granica.Dankan kaže da je Tačijev pristup o „korekciji granice“, koji je zastupao prošle godine, bio pogrešan.

„Zadovoljan sam što je kosovski predsednik prošle sedmice rekao da se promena granica neće dogoditi“, rekao je Dankan koji je podsetio da je prošle godine Tači „govorio o korekciji granica sa Srbijom, ali je to bio pogrešan pristup“.

Prema njegovim rečima, korekcija granica ili razmena teritorija mogle bi da budu veoma destabilizujuće za Balkan.

(Sputnjik)

KOMENTARI3 komentara

  1. Velika Metla says:

    Kad vi sa zapada ne bi ste kupovali Tačija teroriste "robu"(celo selo šmrče belo)ne bi ono onda imao odakle ni finansirati vas iste! Sve to mi Srbi znamo,i bez tvojeg priznanja,ali je dobro da od vas to neko kaže! Mada,ti očigledno nisi bio zadovoljan %%%%,pa si progovorio ono šta svako ko travu ne pase zna!

  2. samostalan says:

    Engleski nacista i pedofil se malo zaneo.

  3. milorad2 says:

    Odzvonilo je englezima,opušteno, da ne širim priču, njima OVIH DANA počinje HAOS u državi,ima da se krstimo šta će tamo da se dešava ,IZNENADA i potpuno NEOČEKIVANO.Za 7 dana od danas počeće prve vesti da stižu odatle o tome.Ko se sa nama zakačio iz mesta se zaj...:)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *