БРИТАНСКИ НОВИНАР БРУТАЛНО ИСКРЕН: Како Косово да буде примљено у Интерпол када је легло криминала?!

БРИТАНСКИ НОВИНАР БРУТАЛНО ИСКРЕН: Како Косово да буде примљено у Интерпол када је легло криминала?!

21 новембра 2018

Британски новинар и оснивач магазина Politics First објавио је на Твитеру да нелегалне власти из Приштине које су настале из криминалног миљеа, желе да, илегални ентитет, познат под именом Косово, укључе у Интерпол, иако је Косово црна рупа трговине дрогом, органима, људима и оружјем.

KOMENTARI5 коментара

 1. DUSKO says:

  ODAKLE CE SADA DA SE FINANSIRA BAZA BOND STIL , AKO STANE PRODAJA DROGE !!!

 2. rajko says:

  Šta sam vam rekao? Zapad hoće (polu)nezavisnu državu Kosove samo zato da je otkine od Srbije i da tu teritoriju koristi za svoje vojne i polulegalne potrebe, ali neće dozvoliti da im ona isklizne iz ruku i potpuno se osamostali. Albanci mogu samo da maštaju o takvom ishodu. Ako dodje do nekih krupnih promena na globalnom planu eventualno bi mogli da Kosove predaju Rusima i to je sve. Da su bili pametni, albanci se nikad ne bi zavadili sa Srbima, jer su samo zajedno sa njima mogli da brane svoja ljudska i nacionalna prava, pa i autonomiju vrlo sličnu državnosti. Ovako... Ali to je njihova briga, a ne naša.

 3. Budi Bog s nama says:

  Pa da, da uđe u Interpolov zatvor. Nego i taj interpol je hteo da se izjednači sa kriminalom? E, pobedio ga je naš drug Murat. Ha! Jeste drug Murat iz male prkosne zemlje na brdovitom Balkanu ali je dokazao da Srbija sve izdržati može - preko leđa svojih žitelja što će ostaviti duboke tragove na njihovo potomstvo kojeg zato neće ni biti. Ali je bitno da svet vidi sa kako malim i prkosnim narodom ima posla. Narodom, i njegovim narodnostima koje su se tu na svoju žalost zatekle.

 4. Istina says:

  Kratko, jasno I istinito, svaka cast.

 5. Putnik says:

  Britanski novinar "brutalno iskren" Pa zaboga kako to moze biti brutalno iskren, zar neznamo sta znaci rec brutalnost.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u