BRITANSKI POLITIČAR: Poplave su posledica gej brakova, kažnjava nas Bog

BRITANSKI POLITIČAR: Poplave su posledica gej brakova, kažnjava nas Bog

19 januara 2014

article-2180915-13FE93EE000005DC-852_634x412Britanski političar iz redova Nezavisne stranke Ujedinjenog Kraljevstva (UKIP) Dejvid Silvester je danas naveo da su nevreme i poplave koje su nedavno zahvatile Britaniju posledica odluke vlade u Londonu da legalizuje homoseksualne brakove.

Silvester, koji je u UKIP prebegao iz Konzervativne stranke na čelu sa premijerom Dejvidom Kameronom iz protesta zbog ozakonjivanja braka među partnerima istog pola, izneo je svoju neverovatnu tvrdnju u pismu upućenom lokalnom dnevnom listu, prenela je agencija AFP.

„U aprilu 2012. sam pisao Dejvidu Kameronu da ga upozorim da će posle usvajanja zakona o istopolnim brakovima uslediti prirodne katastrofe“, naveo je Silvester, član veća grada Henli-on-Temz, zapadno od Londona.

„Kameronova je krivica što je velik deo zemlje pogođen nevremenom i poplavama. On je arogantno postupio protivno Jevanđelju, zahvaljujući kojem je Britanija nekad davno postala „velika“, pa je lekcija koju svi moramo da naučimo da niko, koliko god bio moćan, ne može nekažnjeno da radi protiv Svemoćnog Boga“, istakao je Silvester.

Portparol UKIP-a, stranke sa anti-imigrantskim stavovima, izjavila je da „stranka ne deli“ Silvestrovo mišljenje, ali i da on ima pravo na iznošenje svojih stavova.

Britanski parlament je prošle godine usvojio zakon o homoseksualnim brakovima, uprkos oštrom protivljenju čak i iz redova Kameronovih konzervativaca, a očekuje se da će se prva istopolna venčanja održati u martu.

UKIP nema predstavnike u britanskom parlamentu, ali ankete pokazuju da je to trenutno treća najjača stranka u Britaniji sa podrškom oko 12 odsto javnosti. UKIP se ponosi time što nije poklekao pred „političkom korektnošću“ kad je reč o socijalnim temama i zahvaljujući svojim antiimigracionim i antievropskim stavovima dobija sve veću podršku među građanima.

Krajem decembra i početkom januara je poplavljeno nekoliko priobalnih gradova u Velikoj Britaniji usled jakih padavina i vetra brzine do 113 kilometara na čas.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Gog says:

    Nije da opravdavam pedere ali da proba sa istinom i kaze da Geoengineering ili pokusaj preuzimanja kontrole nad vremenskim prilikama koji traje vec 20 godina prouzrokuje jake vremenske nepogode!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *