БРНАБИЋ: Пооштрићемо мере

BRNABIĆ: Pooštrićemo mere

10 marta 2021

Premijerka je kazala da vakcinacija pomaže da situacija ne bude još gora, ali da će gotovo sigurno biti novih mera za vikend.

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da će, u sklopu mera protiv širenja korona virusa, insistirati da se svi koncerti otkažu, a da će gotovo sigurno biti novih mera za vikend.Brnabić, povodom eventualnih novih mera za suzbijanje epidemije kovida-19, rekla je da joj je najpre neverovatno i da je začuđena time da se u ovom teškom trenutku organizuju koncerti u Beogradu.

– Mi ćemo razgovarati sa predstavnicima Grada Beograda da vidimo kako se to desilo i insistiraćemo da se svi koncerti otkažu. To je suprotno svim pravilima i merama i tražićemo da se organizatori kazne. To nije pozorišna predstava ili neki kulturni događaj – navela je Brnabić.

Kada je reč o pogoršanju epidemiološke situacije, premijerka je kazala da vakcinacija pomaze da ne bude još gora, ali da će gotovje sigurno biti novih mera za vikend.

KOMENTARI6 komentara

 1. Vuk says:

  da neces da uvedes policiski cas xaxaxaxax

  • Aleksandra says:

   ajde majmune uozbilji se, Srbiji ne treba takve budale

   • Lazar says:

    Uz svo poštovanje, vi daleko više podsećati na pomenutu životinju od Vuka. Da oprosti pomenuta nedužna životinja...

   • I Love persida says:

    Nego joj trebaju onakve budale koje će uvesti policijski čas? Aleksandra se preziva Vuči, i podiže suknjicu di treba.

 2. apis says:

  Dokle cete blentavi srbi da trpite ovu ustasku lezbejku i svu tu bosansku mafiju na vrhu. U americi je u 17 saveznih drzava ukinuta obaveza nosenja maski. U svajcarskoj je u najvecem lancu samoposluga od leta 2021 vakcinisanim i onima koji nose maske ulaz ZABRANJEN!!! Izvrsni direktor te firme (Frischluft) je na konferenciji za stampu 25. Februara izjavio sledece: Moji sluzbenici su na ivici nerava. Virus ne postoji. Prikazan je samo u kompjuterskoj simulaciji. Svi rezultati kojima se svakodnevno ljudima ispira mozak su zasnovani na tom PCR testu za koji njegov pronalazac sam tvrdi da nije za koriscenje u dijagnostici. Politicari uporno pokusavaju da ubede narod da je jedino resenje vakcina koja je mnogo opasnija od samoga virusa koga nema. Posle vakcinisanja mnogi su umrli ili imaju teske podledice. Narod koji slepo slusa politicare je opasnost za nase drustvo i nasu demokratiju. Izvrsavajuci slepo svako "sranje" (tako stoji bukvalno u intervju-u) koje im politicari serviraju oni dokazuju da su masa za manipilisanje koja uopste ne koristi mozak i da kod nad nemaju nikakve beneficije i da nisu dobrodosli. Na ulazu ce biti ljubazno zamoljeni da deponuju svoju masku. Sa maskom nema ulaza. To kaze direktor najveceg lanca samoposluga u svajcarskoj. Tu je sigurno morao da se dogovori sa upravnim odborom u kome sede vrlo uticajni politicari svajcarske koji nisu ni malo blesavi. A vi srbi slusajte pametnu lezbejku iz ustasoidne republike i bosansku mafiju koja sve bolje zna.

 3. Ivke says:

  Retard

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *