„Брнабићка и Палма су два лица једног истог човека!“

„Brnabićka i Palma su dva lica jednog istog čoveka!“

21 juna 2017

Piše: Mihailo Medenica

Dok sam pio nije mi smetalo što se sve kafanske teme svode na politiku, žene ili sport, naprotiv, grlatio sam dok je vinjaku to bilo po volji, ali otkad samo kafenišem i palim jednu na drugu zavidim pijancima kad im jezici odebljaju toliko da ni sebe sami ne razume a nekmoli drugi!

Naravno, i dalje su politika, žene i sport u svakoj turi, pa i večeras, s tim što se ovih dana to splelo u jedno- sporta Aleksandra Vučića zvani Ana Brnabić.

Dakle, imamo sva tri elementa i potpuno pogrešnu dilemu: da li je Srbija spremna za gej premijerku, odnosno, premijerku uopšte?!

Suština je, barem što se mene tiče, da su i Brnabićka i Palma dva lica jednog te istog čoveka- Vučića, naravno!

Iskreno, verujem da svi znamo koje mu je draže a koje trenutno korisnije, no ono što se zaista može spočitati Ani Brnabić jeste to što je dozvolila da Vučić manipuliše njenom seksualnom orijentacijom kao najvećom i jedinom vrlinom!

Da, upravo je tako- nije seksualno opredeljenje Ane Brnabić njengreh, već fakat da je dozvolila da je to kvalifikuje, i nemojmo se lagati da nije tako, da toga nije svesna i da misli kako će zaista biti premijerka a ne tek mala od palube naprednjačkog „Titanika“!

Zaista ne znam šta vajni analitičari podrazumevaju pod njenim neviđenim uspesima u radu, kako napominju, a sasvim sam siguran da ne znaju ni oni, jer ni godinu dana nije u vladi, resor koji vodi- državna uprava i lokalna samouprava i dalje je trom, preglomazan, potkupljiv i pun svakojakog šljama, baš kakav je bio i pre njenog dolaska, baš kakav je decenijama unazad i kakav će po svoj prilici ostati doveka, jer samo takav i odgovara velmožama.

Dakle, da je nešto uspela da uradi- nije! Da je najkraće u vladi- jeste, ali to još i nije greh, naprotiv, tamo za deset minuta pokvare i hemijsku olovku pa vreme i nije neko merilo njihovog „uspeha“, ali rekoh- seksualna orijentacija jeste!

Zbog toga mi jeste žao Brnabićke, jer je i u danu kada je pre godinu dana predstavljao javnosti Vučić jedno deset puta ponovio kako neće tolerisati da je neko etiketira zato što je gej dok je upravo to on činio ponavljajući to nebrojeno puta i kao maltene jedini kvalitet tad nove ministarke.

Zbog toga mi ujedno i nije žao Brnabićke, jer je ćutala na sve to hvatajući se u kolo s čovekom koji će preventivno etiketirati svakog praveći se da to ne čini, ne bi li ga na vreme posadio kao muškatlu u saksiju svog ukrasnog bilja zvanog kabinet, u kojem će cvetati i mirisati isključivo onoliko koliko on dozvoli i dok boje cvetova ne predstavljaju opasnost da potamne njegov „sjaj“!

Zato je i ovog puta posegnuo za najboljom mogućom ikebanom znajući da mu od nje preti manja opasnost negoli čak i od Stefanović dr. Nebojše ili onih nekoliko Vulina, jer, rekoh, njima manipuliše kao bofl kineskim igračkama, a njom kao čovekom, a nema teže i sramnije manipulacije niti okova od tih!

Sad, pitanje: da li je Srbija ponižena imenovanjem Ane Brnabić za mandatara?!Što se mene tiče- nije, jer ako nam se čitav nacionalni ponosa sveo na jedno ime i seksualnu orijentaciju tog imena, koje god bilo, u većem smo problemu nego što mislimo!

Lično, meni će Studenica vazda biti i predsednik i premijer i sve i sja a ne ove trošne mizerije belosvetskih ispostava.Da li mi smeta- da, smeta mi, jer će vladu i dalje nastaviti da vodi Aleksandar Vučić baš kao što je to činio Boris Tadić, a u tom slučaju mogao je za mandatara da predloži i Travoltu iz Borča grede (mada je on divan i pošten čovek, osobenjak, ali časniji od svih zajedno)- ništa se u kursu ovog „Titanika“ promeniti neće!Zna to i Brnabićka, ali dala je taj dinar da uđe u kolo pa sad…

Što je najgore, njen izbor neće ništa doneti ni gej zajednici u Srbiji, kolko god mislili suprotno, jer ona već tri dana svako obraćanje počinje sa: „Aleksandar Vučić ovo…“, „Aleksandar Vučić ono…“, i u tome jeste suština čitavog problema: kod nje nema „JA“ već „ON“, a rekoh i ponoviću: Brnabićka i Palma su dva lica jednog istog čoveka!

Znamo svi, odlično, koje mu je iskreno draže a koje trenutno korisnije…Srbiji, nažalost, ni njeno, ni Palmino, niti Vučićevo- nije Srbija za njih ništa do lavor mlake vode da u njega potope tragove nečoveštva!
Dok god je licemerna i daleka Evropa pitanje svih pitanja a Kosovo i Metohija tema kojom može da se bavi i Vulin- ni za šta mi bolje nismo!Ne za bolje od Ane Brnabić, već za bolje od toga da Vučić na repertoaru ima i bradatu ženu, samo ako mu ustreba da je isturi kao potrčka svoje pogubne korespodencije sa samim sobom…

(Dvaujedan)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Kosovac says:

    Mihailo Medenica,…. Dobro je što si ostavio vinjake, sada kada posmatraš pijane ljude vidiš korpus delikti kakav si bio. Ja to iz iskustva, i ja sam sa vi njakom bio odavno na ti, pa kada vidim kakav sam bio, kodža me sramota….. Naravno da se slažem sa ovim što si napisao, i o Palmi, Vulinu. Međutim, Anu Burn si okarakterisao „državna uprava i lokalna samouprava i dalje je trom, preglomazan, potkupljiv i pun svakojakog šljama, baš kakav je bio i pre njenog dolaska, baš kakav je decenijama unazad….“ negativno, to znamo, zato što je ona radila ono što je bilo nalog iz Saveta Evropskih Mudraca, ona je samo kontrolor i pomagač. Da li je Ana, Đinđić, pa i Koštunica, nije bitna njihova seksualna orijentacija, na ceni je bila njihova sposobnost da slušaju naloge, a da znaju da daju izjave boli glava….. Ovde je sa Anom Burn dodat još jedan moment, to je da je zvanično Srbija prihvatila da je neki seksualno bolestan počeo da vlada. To nije mala stvar. Drnovšeka su nam nametnuli, a ovoga predsednika smo „sami“ izabrali….. Napisao si „od Stefanović dr. Nebojše“, moj ti je savet da prestaneš da pišeš i govoriš kao Nenad Čanak, zamrzeće te Srbi na pravdi Boga.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *