БРНАБИЋКА ПРЕСЕКЛА: Никада Десанку неће избацити из лектире!

BRNABIĆKA PRESEKLA: Nikada Desanku neće izbaciti iz lektire!

6 juna 2020

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da se Desanka Maksimović nikada neće izbacivati iz obrazovnog sistema Srbije.

„Nikada se Desanka Maksimović neće izbacivati iz obrazovnog sistema Srbije. Nikada. Tačka“, objavila je premijerka na svom nalogu na Tviteru.

KOMENTARI2 komentara

  1. Miraš says:

    Ovo je namešteno. Kao odbranila je našu Desanku pa zato treba da joj se divimo. A šta sve od imovine Srbije rasprodaju i kakve ugovore potpisuju to ne treba da znamo. Razbacuju se milionima evra naših novaca nagradjujući naše potvrdjene neprijatelje.

  2. Rista says:

    Opet podmetačina. Da bi Srbi zavoleli pedere, Desanka Maksimović je kao izbačena a premijer peder je to zabranio i sad mi treba da se divimo i padnemo na kolena ispred premijera. Pa nismo mi blesavi. Pederi su pederi i to je psiho a ponekad i psihofizička devijacija i zabole me šta jedna pederuša brani. Ja je sigurno neću nikada ceniti, ali pošto je ona žensko i majka, neću joj nikad ni zameriti što čereči tamo neku drndušu. Cepaj madam! Ako ikad zatreba pomoć...Ima tu nekih po km od mene neki mega dućan za igračke u upotrebi na utakmicama međusobnih kontakata ljudi...imaju svašta i za muške i za ženske i za univerzalne a u izlogu drveno držalje macole sa sigurnosnim zadebljanjem na jednom kraju. Kažem, ima svašta. Prašćajte braćo Srbi. Ima i vas poneko sličan kao i precednik vlade a tu je i nikad dokazana tvrdnja pakosnika da je i precednik nam države peder, ali zaista ne vređam. Mada sam ja čuo da naš precednik vole u odnazad svoje ženske ali to nije pederstvo. Njegova bivša žena to izjavila novinarima a novinari je uslikali i rekli nama. Dobro sad. Istina ponekad nije poželjna ali isto kao moja prljava istina, istina je i da je ona precednik vlade naše mile. Ima to svoje debele razloge. Precednik države je počeo dobijati ospice jer su ga svuda na "društvenim" mrežama nazivali pederom i onda nije imao gde, nego nam baci kosku da nas otera sa njegovog bunjišta i stvarno...kad god nešto zasere, odma gurne Brnabićku u javnost i mi zaboravimo na njega. Znači, nije ona kriva što je precednik vlade. Ako se neko doseti i kaže da je ovo prljav komentar i da ga treba osuditi na njihalo strave, i ako je stvarno toliko moćan i pametan, prvo neka ukloni meni sa očiju uzroke mojih povodljivih misli. To su samo posledice i neće nestati sve dok su uzroci uzori Srbima. Eto, meni su ti uzroci uzori i kad god ih se dotaknem, iz mene pokuljaju nežna i iskrena osećanja. (dobro. Slažem se i ne zameram. Imam prljave misli, ali nisam ja kriv što sam u takvom okruženju)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *