БРУКА И СРАМОТА: Ево ко су ауторке „ОБРАЗОВНИХ ПАКЕТА“ који промовишу содомију и …

BRUKA I SRAMOTA: Evo ko su autorke „OBRAZOVNIH PAKETA“ koji promovišu sodomiju i …

15 aprila 2017

Incest Trauma Centar Beograd je NVO koji okuplja i kojim rukovode lezbejske aktivistkinje, koje su istovremeno i autorke ovih tzv. «obrazovnih paketa» kojima žele da «poduče» našu decu: Dušica Popadić, Ljiljana Bogavac i Snježana Mrše.

Dušica Popadić – njeno formalno obrazovanje se svodi samo na završenu srednju ekonomsku školu, a pored toga što radi kao direktorka Incest trauma centra, ona je istovremeno dugogodišnja glavna «terapeutkinja» za lezbejke pri otvoreno lezbejskom udruženju LABRIS.

 

Ona je, pored ovog obrazovnog paketa namenjenog našoj deci, takođe i autorka sledećih „značajnih“ publikacija što je i navedeno na strani 356 tzv. „obrazovnih“ priručnika:

Članci su proizvod dugogodišnjeg rada autorke kroz:

1. pružanje psihološke asistencije devojkama i ženama lezbejske orijentacije (savetovalište: web, razgovori “1 na 1“ i grupe podrške),
2. edukativne programe iz oblasti različitosti za brojne ženske i mešovite nevladine organizacije, zaposlene u zdravstvenim i vaspitno-obrazovnim ustanovama i medijskim kućama.
U periodu 2003-2008. je ustanovila i vodila psihološko savetovalište organizacije za lezbejska ljudskaprava „Labris“ iz Beograda
A nazivi njenih autorskih publikacija su:
1.Susret sa domaćom lezbejskom scenom – „Da li sam to ja?“ (2004);
2. Internalizovana homofobija u svakoj od nas (2004);
3.„Ne, meni se to ne dešava“ (ili: Nasilje u lezbejskim partnerskim odnosima) (2004);
4.Koliko nedostatak pozitivnih role modela utiče na coming out lezbejki? (2005);
5.Lezbejski partnerski odnosi (ili: Koliko je važno potražiti psihološku asistenciju za građenje lezbejskog partnerskog odnosa (a ne samo u krizi) (2005);
6.Pismo roditeljima (2005);
7.Lezbejke koje su preživele seksualno nasilje u detinjstvu (2006);
8.Kako politika LGBT organizacija utiče na stvarni život lezbejki i biseksualnih žena u Srbiji
(Pogled iz „Labrisovog“ psihološkog savetovališta) (2007);
9.Vrednosti u radu i preporuke za pružanje psihološke asistencije lezbejkama i biseksualnim ženama (2012)“

LJILJANA BOGAVAC

Ljiljana Bogavac – zamenica direktorke istog Incest trauma centra Dušice Popadić, takođe aktivna na afirmaciji promociji lezbejstva , što je potvrdila lezbejska organizacija LABRIS dodelivši joj nagradu 2013.godine za „doprinos jačanju lezbijske zajednice u Srbiji“).

SNJEŽANA MRŠE

Snježana Mrše – psihološkinja, takođe osoblje Incest trauma centra, radila kao facilitatorka na programu promocije lezbejskog aktivizma, čiji je finansijer, gle čuda, ista fondacija koja je finansirala i izdavanje ovog takozvanog obrazovnog paketa!
Fondacija – finansijer pod nazivom «Rekonstrukcija ženski fond» to i potvrđuje u u svom godišnjem izveštaju za 2011.godinu.

Lezbejska organizacija LABRIS je takođe dodelila i nagradu organizaciji „Rekonstrukcija Ženski fond“ za „zastupanje prava lezbijki u Ženevi“. a na sajtu LABRIS-a je ova fonadacija navedena na spisku njihovih finansijera-podržavaoca.

ISTI FINANSIJER I ZA LEZBEJSKU ORGANIZACIJU LABRIS I ZA SEKSUALNE PROGRAME ZA NAŠU DECU U ŠKOLAMA SRBIJE
„REKONSTRUKCIJA ŽENSKI FOND“

Možda će ove godine LABRIS dodeliti „REKONSTRUKCIJA ŽENSKI FOND“ fondaciji i nagradu za finansiranje „Obrazovnih paketa“ kojim će svoju ideologiju uz podršku Ministarstva prosvete plasirati maloletnoj deci?

OBRAZOVNI PAKETI REKLAMIRAJU INCEST TRAUMA CENTAR

Osim praktičnog udžbenika nemorala, ovaj paket promoviše antiporodičnu doktrinu po kojoj su roditelji grozni mučitelji dece, koja se neizdrživog roditeljskog pritiska mogu osloboditi jedino ako se obrate za pomoć upravo Incest Trauma Centru koji je i kreirao udžbenik (u «Obrazovnim paketima» se doslovce preporučuje obraćanje ovom Centru).
Da vidimo šta to one „nude“:

KAKO DUŠICA POPADIĆ I INCEST TRAUMA CENTAR „POMAŽU“ DEVOJKAMA KOJE IM SE OBRATE

U novinama «Kurir» možete pročitati pismo jedne majke o tome kako je prošla njena ćerka koja se javila za psihološku pomoć ovom «Centru» i glavnoj osobi Incest trauma centra – navodnoj «psihološkinji» Dušici Popadić.

(Srbin.info)

 

KOMENTARI9 komentara

 1. goran says:

  Psiho-oloskinje hapsiti odmah. Zastiti decu i srpsku porodicu. U zaatvoru im omoguciti da imaju lezbejske odnose do mile volje.

 2. Ivan Grozni says:

  Nista novo u zemlji Srbiji. Nemam nista protiv seksualne opredeljenosti svakog pojedinca. To postoji i postojace. Imam protiv promocije takvog opredeljenja. Danas u svetu najjaci lobi je LGBT populacije. Oni nemaju decu da skoluju,nemaju svadbe da prave,nemoraju da se sekiraju za vakcinacije,nespavane noci i sve drugo sto dolazi sa roditeljskom obavezom. Jedino sto ih interesuje u zivotu je promocija svog nacina zivota.Danas nam o pravosudju odlucuje ???Barnabic. Na prvi pogled nepristrasna. Dali je? Ako treba da se zaposli neko iz gaj populacije ili hetero ja sam siguran kud ce njena odluka pretegnuti. Na zapadu postoje struke u kojima homoseksualna populacija dominira. Ne zato sto su eksperti, vec sto odluke o zaposljavanju odlucuje istomisljenik. Polacco ali sigurno to ce se desiti i u Srbiji.

 3. Lajla says:

  Treba njima jedna dobra srpska narodna psiholoska orjentacija,motika u ruke,jer obrazovanje im toliko dozvoljava.Inace pojedose nase pare.

 4. Predrag says:

  Belosvetski moćnici(da ne objašnjavam ko su) su nametnuli sve najveće nakaznosti koje poseduje ljudski rod kao najveće vrednosti. Izokretanjem vrednosti i postavljanjem nakaza na čelo država uvek su u mogućnosti da ih drže u šaci te oni ispunjavaju bez pogovora sve što im naredi. Američko psihijatrijsko društvo je 1973. godine odlučilo da IZBACI homoseksualnost iz dijagnostičkog i statističkog priručnika za duševne poremećaje (DSM). Upravo od tada oni govore da je pederluk seksualno opredeljenje. Seksualni nagon nije i nemože biti opredeljenje jer je NAGON a nagoni se dobijaju rođenjem. Ljudi mogu da se opredeljuju da na pijaci kupe jabuke a ne kruške ili obrnuto i to je njihov izbor (opredeljenje) SUTINSKI je važno da ne prihvatimo terminologiju"opredeljenje" jer je onda potpuno opravdano da nakaze nazovu svoju paradu "ponosom". Ostali bi koji to nisu valjda trebalo da se stide što imaju decu i porodicu.

  • kuka says:

   Nisam pametan! Jednom sam u nekom razgovoru u nameri da izbegnem maratonsku raspravu o terminologiji rekao za homoseksualnost da je "seksualno opredeljenje". Kad skočiše dva homoseksualca! Da me rastrgnu. Kažu nije opredeljenje! Kakvo opredeljenje! Ja u čudu kako im sad ni to ne odgovara. Dobro, pitam, šta je, a oni meni nešto kao objasniše, ali meni i dalje ništa nije jasno, pa nisam ni uspeo da zapamtim tačno. Koliko se sećam oni sad po najnovijem tvrde da je to prirodni varijetet ili tako nešto. Šta god da im kažeš nije dobro, jer je suština u tome da oni samo traže povod za torturu nad okolinom.

 5. andje says:

  No problem, svako od nas će dobiti po delima svojim. Jer pravedno je carstvo Hristovo koje će doći.

 6. Cp6a says:

  Jeste, samo se plašim da ćemo i tada biti kažnjeni zbog totalno loše interpretacije Njegovih poruka.

 7. Mens Sana says:

  Gde god država zaostaje, tu sodoma, gomora, mafija i sve devijacije napreduju. Gde je državni aparat pederski, šta mislite čemu će da uče decu? Ako je takav atak na školu, moje dete tu školu neće učiti, taman da se svi nose u tri... A neka dođe neki peder da me hapsi.

 8. jeaaa says:

  ovaj paket za obdanista i skolstvo je direktan udar na decu.. uzas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *