BRUKA I SRAMOTA: Policajci i Hitna preko reda kupuju mokre patike u prodavnicama (VIDEO)

BRUKA I SRAMOTA: Policajci i Hitna preko reda kupuju mokre patike u prodavnicama (VIDEO)

22 maja 2014

Mokre-patike-policija-sprt-vizn05-policija-hitna-pomoc01Prodavnica sportske opreme u Beogradu organizovala je rasprodaju stvari koje su delimično oštećene u poplavi. Glavni kupci su bili pripadnici policije i Hitne pomoći, koji su imali privilegiju da uđu preko reda. Pogledajte koliki je to revolt izazvalo među običnim narodom, javlja Telegraf.rs.

Prošle nedelje, usled velikih kiša i poplava nastradali su i određeni objekti u Beogradu. Tako su ogromne količine vode poplavile magacin poslovnicu firme Sport Vision u Rakovici.

Kako roba ne bi u potpunosti propala, menadžment firme je odlučio da se organizuje rasprodaja poplavljene robe za minimalne cene. Vest o rasprodaji prenosila se brzo, pa je tako okupljeno na hiljade ljudi, od kojih su mnogi čekali otvaranje objekta još od 6 sati ujutru.

S obzirom na to da je veliki broj ljudi došao, u objekat nisu mogli da uđu svi prisutni. Međutim, za službene uniforme očigledno ne važe mnoga pravila i zabrane, pa ni ova.

Trn u oku su bili pojedini pripadnici policije, Žandarmerije i Hitne pomoći koji su zloupotrebom svoje uniforme došli na rasprodaju preko reda.

Video-snimak koji objavljujemo svedoči o tome da policija i radnici Hitne pomoći nisu uzimali robu za unesrećene ljude iz prihvatilišta, već za lične potrebe. Mnogi od njih su nosili po jednu do dve kese, a bilo je i onih koji su svoj šopingholičarski užitak zadovoljili s više kesa punih sportske opreme.

Po rečima prisutnih, najgori prizor je bio dolazak pripadnika Hitne pomoći. Došli su mirno u službenom vozilu, ušli u magacin i posle sat vremena još mirnije izašli s kesama u rukama.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

KOMENTARI2 komentara

  1. MALECKA says:

    to ovi za kontrolu zdravstvenix radnika MUP-a iz Durmitorske...:D:::

  2. Saramia says:

    Mozda zato sto im drzava nije dala sluzbenu obucu,cak i uniforme kupuju sami ,sram ih bilo ,preko reda ,trebali su da stanu i cekaju !!!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *