БРУКА И СРАМОТА: Шиптари провоцирају усред Београда, власт ћути (ФОТО)

БРУКА И СРАМОТА: Шиптари провоцирају усред Београда, власт ћути (ФОТО)

24 августа 2018

На друштвеним мрежама осванула је фотографија на којој се види црни БМW са затамњеним стаклима из кога се вијори застава тзв. независног Косова док се возило креће улицама Београда.

Ово је, наравно, изазвало бурне реакције.

“Чекај, стани… Ви Београђани сте пустили да се аутомобил овако окићен возика по граду? Слабо је нас Шредер бомбардовао…”, један је од коментара корисника друштвене мреже Твитер који је објавио ову фотографију.

Пошто нема званичних реакција о овом инциденту, спекулише се да су Албанци у БМW-у са српским таблицама дошли и завијорили заставе непостојеће државе како би се Србима смејали у лице и показали да им нико не може ништа.

Може бити и да је у питању смао неслана шала локалног становништа.

Не зна се колико је саучесника било унутра, пошто се на фотографији види само сувозачева рука у тренутку док је отварао врата.

(Телеграф)

KOMENTARI5 коментара

 1. Velika Metla says:

  Војо Капичић је провео цео свој живот,ни мање ни више него девет деценија,међу срПијанцима,и ништа му фалило није,па неће ни овим шЛИХтарима у овом ауту купљеним с нарко-доларима! Јово Капичић и ова група шЛИХтара се може десити само међу "јуначким" народом!

  • Нина says:

   Србомржња се увек исплати и за време Јове Капичића, а ево и теби данас. Није спорно ко је био Јово Капичић, али јесте веома упитно колико си од њега бољи. Аустроугарска надкултура међу свим јужнословенским племенима данас се манифестује између осталог по циничним подсмехивању Србима да су тек Србијанци (срПијанци).

  • Nina says:

   Колико то разноврсних гњаватора треба да доживи и преживи српски народ? Ма сликајте се сви редом.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u