БРУКА И СРАМОТА: Шиптари провоцирају усред Београда, власт ћути (ФОТО)

BRUKA I SRAMOTA: Šiptari provociraju usred Beograda, vlast ćuti (FOTO)

24 avgusta 2018

Na društvenim mrežama osvanula je fotografija na kojoj se vidi crni BMW sa zatamnjenim staklima iz koga se vijori zastava tzv. nezavisnog Kosova dok se vozilo kreće ulicama Beograda.

Ovo je, naravno, izazvalo burne reakcije.

“Čekaj, stani… Vi Beograđani ste pustili da se automobil ovako okićen vozika po gradu? Slabo je nas Šreder bombardovao…”, jedan je od komentara korisnika društvene mreže Tviter koji je objavio ovu fotografiju.

Pošto nema zvaničnih reakcija o ovom incidentu, spekuliše se da su Albanci u BMW-u sa srpskim tablicama došli i zavijorili zastave nepostojeće države kako bi se Srbima smejali u lice i pokazali da im niko ne može ništa.

Može biti i da je u pitanju smao neslana šala lokalnog stanovništa.

Ne zna se koliko je saučesnika bilo unutra, pošto se na fotografiji vidi samo suvozačeva ruka u trenutku dok je otvarao vrata.

(Telegraf)

KOMENTARI5 komentara

 1. DonDon says:

  Po cemu je ovo Beograd?

 2. Velika Metla says:

  Vojo Kapičić je proveo ceo svoj život,ni manje ni više nego devet decenija,među srPijancima,i ništa mu falilo nije,pa neće ni ovim šLIHtarima u ovom autu kupljenim s narko-dolarima! Jovo Kapičić i ova grupa šLIHtara se može desiti samo među "junačkim" narodom!

  • Nina says:

   Srbomržnja se uvek isplati i za vreme Jove Kapičića, a evo i tebi danas. Nije sporno ko je bio Jovo Kapičić, ali jeste veoma upitno koliko si od njega bolji. Austrougarska nadkultura među svim južnoslovenskim plemenima danas se manifestuje između ostalog po ciničnim podsmehivanju Srbima da su tek Srbijanci (srPijanci).

  • Nina says:

   Koliko to raznovrsnih gnjavatora treba da doživi i preživi srpski narod? Ma slikajte se svi redom.

 3. Beli Orao says:

  Taj auto je sa Bg registracijom ???!!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *