БРУТАЛНА ВЕДРАНА РУДАН: Ево какву Хрватску имамо, пи*ка нам материна!

BRUTALNA VEDRANA RUDAN: Evo kakvu Hrvatsku imamo, pi*ka nam materina!

4 marta 2019

Piše: Vedrana Rudan

OTAC je na Pagu preko ograde balkona bacio svoje četvoro djece. Portali vrište. Posebno je istaknuto, otac nije sa Paga, “došljak” je bacio djecu.

Krenula je rasprava je li Virovitica u Međimurju ili Slavoniji. Zaboravila sam gdje je Virovitica jer je Hrvatska luda zemlja u svakom svom dijelu.Ima nas oko četiri milijuna. Manji smo od mnogih svjetskih gradova. To stravu i užas čini još jezivijima.

Sestra je strpala sestru u frizer, tamo se pokojnica smrzavala godinama. Četrnaestogodišnji dječak pokušao je zaklati majku. Otac prebio četrnaestogodišnju djevojčicu i oteo joj novčanik.

Župan, ugledni političar, godinama je prebijao suprugu, sudi mu se, on je i dalje ugledni političar. Osuđeni ratni zločinac, veleštovani hrvatski general koji je hladnokrvno ženi pucao u glavu, uspješni je biznismen, nježni suprug i otac.

Ministar obrane, djeluje poput ljutitog dječačića, od Izraela je naručio avione koji će nas braniti od… Nikad nismo čuli od koga će nas braniti stare izraelske kante koje nismo uspjeli u zlatu platiti jer su se umješali Ameri.

Dok je patuljak dogovarao “obranu” vrhunski hrvatski vojni pilot naručene je avione usporedio sa pičkom islužene amsterdamske kurve.

Halo? Alo? Ima li koga doma?

Djeca u osmogodišnjim školama međusobno se prebijaju, srednjoškolci ubijaju. Naša predsjednica podstaknuta klanjem u školama na bujne grudi navlači ružičastu majicu, na njoj piše “Vršnjačko nasilje prestaje ovdje!” Prestaje gdje? Na sisama predsjednice opsjednute dijetom, perikom, garderobom i lovom na novi mandat?

(Blog Vedrane Rudan)

KOMENTARI14 komentara

 1. Kulak says:

  Evala!

 2. sveta53 says:

  Sjajna kao i uvek.

  • Biogradlija says:

   Vidi se da joj je Charles Henry Bukowski bio učitelj.Kratko,jasno,brutalno,pošteno i tačno.Njen intelektualni vrhunac.Sjajan tekst.

 3. Baracuda says:

  Živa istina....

 4. Željko says:

  Poštovana Vedrana, nije samo Hrvatska iznimka u regionu!!

  • Dražen Jovan Petrović says:

   Ipak je ta tvorevina iznimka među svima drugima kumašine.Samo su rvati u istoriji imali konc-logor za djecu i samo je u dosadašnjoj istoriji čovječanstva rvat bacio sa balkona četvero svoje djece.IPAK.

 5. samostalan says:

  Ova zena se ponavlja, sve to znamo i bez nje.

  • Dražen Jovan Petrović says:

   Neki znaju, neki ne znaju ili glume da ne znaju.Zato je dobro i potrebno da se ove istine često i uporno ponavljaju.

 6. Portopranco says:

  Živio sam tamo.Malo je,izrazito malo rvata koji su kao Vedrana Rudan.Velika većina njih ide na mise nedjeljom i mrze Srbe i Srbiju.Kad nema Srba,onda mrze muslimane.Kad nema muslimana onda mrze sami sebe pa bacaju djecu sa balkona i masakriraju članove obitelji pa ih zamrzavaju u frižidere.Imaju izmišljene kraljeve koji nisu postojali i izmišljene srednjevjekovne države kojih nije bilo.Ukrali su naš prekrasni srpski jezik,štokavicu i ijekavicu,pa proglasili da je to rvacki jezik.

 7. petrovgrad says:

  Kakvi Hrvati, to je hibrid loše kalemljen od Srba. Sve je to maslo Germana a operativno sprovodi Vatikan.

 8. Kulak says:

  Uglavnom Morlaci i Vlasi.Alberto Fortis je od 1771. do 1774. obišao tri puta celu Dalmaciju i napisao da tamo žive Morlaci.Ni spomena od bilo kakvih hrvata.Niko živ,apsolutno niko mu tada u Dalmaciji nije rekao da govori hrvatskim jezikom.Toga u Dalmaciju tada nije bilo niti je postojalo.Tek krajem 18. i početkom 19. veka su katolički fratri od pokatoličenih Morlaka i Vlaha sklepali nekakvu hrvatsku naciju.

  • Ivana says:

   Točno u sridu.

  • Portopranco says:

   Sad se ja pitam kako je to od 925. do 928. navodno postojao nekakvi hrvatski kralj tomislav? I kako je on to vladao podanicima koji su navodno imali formiranu hrvatsku nacionalnu svijest.I kako je on to imao navodnu primorsku hrvatsku državu.I kako je on to imao silnu armadu od 100.000 pješaka,60.000 konjanika i flotu od 230 ratnih brodova.Gdje nestadoše ti silni hrvati,silni hrvatski kraljevi i silne hrvatske države kad Alberto Fortis u Dalmaciji nalazi samo Morlake i Vlase,a od tih silnih hrvata ni traga ni glasa.Mogla bi Vedrana Rudan ošinuti te rvacke lažljivce i mitomane i na tu temu.

 9. Biogradlija says:

  Osnovne karakteristike katoličke crkve su farizejstvo i licemerje.Tako i ta hrvatska nacija koju su sklepali fratri može biti samo skup farizeja i licemera.Ništa drugo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *