БРУТАЛНИ ЛАВРОВ понизио ЕУ и ударио јој шамарчину! (ВИДЕО)

BRUTALNI LAVROV ponizio EU i udario joj šamarčinu! (VIDEO)

27 februara 2018

Moskva nije spremna da traži ukidanje sankcija EU ili da pregovara o uslovima za njihovo ukidanje, ali se zalaže za dijalog sa partnerima, rekao je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov na konferenciji za novinare.

– Mi nikada ne tražimo od Evropske Unije ili druge zemlje koje su se pridružile sankcijama da ih ukinu, niti će se neki pregovori voditi o uslovima za njihovo ukidanje. Mi smo spremni da se osigura, da se trenutna situacija udalji od neke vrste politike izolacije, kako u pogledu pokušaja izolacije Rusije, tako i u pogledu samoizolacije, koju je EU sada u određenoj meri postavila – rekao je Lavrov.

On je dodao da će Rusija biti spremna da sledi dogovorene oblasti saradnje.

– Spremni smo da pozitivno odgovorimo na poslovne zahteve, koji se sve češće i glasnije zalažu u korist prevazilaženja takvog nezdravog stanja. Tako je bilo tokom nedavnog sastanka nemačkog biznisa sa predsednikom Putinom, kao i da predstavnicima francuskog biznisa – rekao je ministar Lavrov.

KOMENTARI6 komentara

 1. M says:

  A što su htjeli njemačko-francuski biznismeni?Da izvoze u Rusiju?Po mogućnosti paradajze!Ne i Mistrale!A da kupe-Ništa!Pa Putin reko-Spasibo,partneri!I okrenuo se Kini!

 2. goran says:

  Drugim recima, Lavrov cvili da ga primne u EU, kao i njegov drug Vucko.

  • Velika Metla says:

   Goran,Rusija je jednom bila u savezu,sovjetskom,gde je grejala "bratske"narode s gasom i naftom,po mizernim cenama! Čim se Rusija oslobodila takvih "bratskih"naroda prodavala je gas i naftu po cenama berze,i isplatila ceo svoj dug koji je imala! I zašto bi sada Rusija ulazila opet u neke saveze,makar to bio i eu-rajh? Nema logike! To bi uradili samo ako su pošandrcali! A sarađivati treba sa svima i trgovati,po sistemu "čist račun,duga ljubav"!

 3. Nebeska Srbija says:

  Pa nas teraju da uvedemo sankcije a nemacke firme normalno rade sa rusima..njima sankcije nista ne znace..i niko ih ne kaznjava..doci ce i njihov kraj jedanput!!Mora,mnogo zla su nam napravili!!!

 4. Miraš says:

  Šta je zapravo EU? Da se setimo da pominju da ona treba da preraste u SED i da još više liči na SAD, ne samo po nazivu nego i po svojoj organizaciji i suštini. Da li je EU tek nekakva rezervna domovina za moćnu globalističku elitu, a u slučaju da propadne SAD? Napravljena je po sistemu copy - paste, kopiraj SAD i zalepi u Yapadnu tj. EU Evropu. Ako će EU kao filijala američke politike na Zapadu velikog evroazijskog kontinenta poslužiti za rat protiv Rusije onda neće biti ni to. Ali ako se nikad ne stigne u tu fazu te ako ovakav medjunarodni finansijski sistem propadne u kome je dolar bio dominirajuća i plačkaška valuta, tj. ako propadne država SAD, onda EU može da posluži kao rezervna domovina za moćnu elitu. U eventualnom najcrnjem scenariju u slučaju propasti SAD stradaće srednja i niža američka klasa, ali bogati i najbogatiji će se negde skloniti. U Americi neki sajtovi stalno analiziraju gde i šta kupuju po svetu njihovi moćnici. To koliko i gde se oni sele postalo je važan pokazatelj šta će se desiti sa državom SAD. Stvar je u tome što bogati i moćni globalisti nisu patriotski odani ni jednoj državi ovog sveta nego se sele po svetu spram apetita ali i sigurnosti njihovog jedinog boga a to je NOVAC i MOĆ. Oni ne podnose svet suverenih država jer one im smetaju na putu njihovog bogaćenja, a birokratska EU je baš tako napravljena da bude veoma dobra Meka i Medina za bogatu elitu. Postoje razne veoma moćne struje i unutar velike Imperije SAD pa se ne zna ni koji će koncept pobediti unutar integralnog Zapada. Posebno još u celom svetu ne zna se šta će pobediti i vladati ali za to postoji Amerika sa njenom vojnom silom da svima pripreti da ne menjaju ništa u svoju korist. Za koga toliko ratuju Amerikanci po svetu? Kada je bila napadnuta država SAD i ko njima preti? NIko nije napao Ameriku. Sigurno Pentagon n ratuje u interesu običnih američkih gradjana nego za bogatu i moćnu elitu. Priče o demokratskim i nedemokratskim režimima, o opasnim diktatorima po svetu, posebno o "ruskoj pretnji", sve to je uglavnom propagandna laž, a cilj je pokoravanje celog sveta u korist onog malog procenta najbogatijih na planeti. Idu da ratuju po svetu protiv terorizma koji su prethodno sami pustili iz boce. I onda svet spašavaju tako da uspostave marionetske i njima odane vlade.

 5. Gojko says:

  Evropi polako dolazi kraj grizu je sa svih strana spolja i iznutra.Ono što je nekad bilo osmanlijsko carstvo koje su zvali bolesnik iliti trulež sa bosvora sada taj naziv moze poneti eu trulež iz brisela.Videće te brzih dana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *