БУНА У НЕМАЧКОМ БУНДЕСТАГУ: „Косово раздвојено од Србије, лидери умешани у ратне злочине!“

BUNA U NEMAČKOM BUNDESTAGU: „Kosovo razdvojeno od Srbije, lideri umešani u ratne zločine!“

14 septembra 2019

Levičarske stranke „Die Linke“ u nemačkom Bundestagu podržala je icijativu predsednika Češke Miloša Zemana o razmatranju ukidanja priznanja Kosova.

Prištinski dnevnik Zeri citira Žaklin Nastić, portparolku te partije, koja kaže da je nezavisno Kosovo „uspostavljeno kršenjem međunarodnog prava i od strane kriminalaca“, prenosi Kosovo onlajn.



„Pozdravljamo raspravu koju je pokrenuo češki predsednik o povlačenju priznanja za Kosovo. Kosovo trenutno ne priznaju mnoge članice Ujedinjenih nacija. U poslednje dve godine desetine zemalja su povukle priznanje“, precizirala je Nastić i dodala da je Kosovo posle bombardovanja NATO “razdvojeno od Srbije i da njime trenutno upravljaju lideri koji su umešani u ratne zločine“.

Nastić je napomenula da je Miloš Zeman bio u pravu kada je rekao da Kosovo ne vode demokratske stranke.

„Zapravo, kao što je rekao Miloš Zeman, takva država ne može biti deo demokratske zajednice“, zaključila je Žaklin Nastić.

Zeri napominje i da „Die Linke“ u nemačkom Bundestagu ima „samo 69“ od ukupno 700 poslanika.

(Kosovo onlajn)

KOMENTARI



4 komentara

 1. E.Lirsch says:

  Sve lazi GEBELS Propaganda i neistine su lansirane i koordinisane od strane BND-a. (Bundesnachrichtendienst) Nemacka spiunaza. 90-tih kad je plasirana laz o MIlosevicevom planu "HUPFEISEN" -Potkovica po kome su navodno trebali da budu proterani svi albanci sa kosova glavni drmose...tor za BND je bio danasnji predsednik Frank Walter Steinmayer. On je tezak zlocinac i ruke su mu srpskom krvlju do lakata umaljani. Gerhard Sreder je bio Kancelar i danas je na platnom spisku "CAREVOM" a da bi mu Nemci pustili u rad SEVERNI TOK-2 mora mindzousti akrep da preda kosmet. To je uslov i zato "car" podrzava mindzoustog akrepa. "Ne mogu rusi da budu veci srbi od srba"... i ono pred izbore "Srbija od vucica nema boljeg"... To samo jos CORAVCI ne vide.

  • MILE says:

   Severni tok 2 će proraditi do kraja ove godine, a do tog roka nije potpisan Sveobuhvatni sporazum Beograd - Priština (što je priznanje Kosova od strane Srbije) i prilično je daleko od toga.

 2. Armagedon says:

  Kada bi se dokazalo sa koliko manipulacija i laži su prikazani događaji na KiM '90-ih godina,itekako bi se mogla povući priznanja nezavisnosti

  • padre says:

   Zar stvarno misliš, da bi to promenilo nešto?Kod njihjenešto dokazano tek, kadse oni slože, pa i tad preko volje!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *