БУНКЕРИ ЗА 5.000 ЉУДИ И ТАЈНИ КРЕМАТОРИЈУМИ: Био је 47 година у Илуминатима и тврди – БИЛ КЛИНТОН ЈЕ УМЕШАН!

БУНКЕРИ ЗА 5.000 ЉУДИ И ТАЈНИ КРЕМАТОРИЈУМИ: Био је 47 година у Илуминатима и тврди – БИЛ КЛИНТОН ЈЕ УМЕШАН!

1 децембра 2021

МУШКАРАЦ који је 47 година био члан Илумината, открио је детаље о овом тајном друштву.

Како је навео, његова прича је почела 1964. године док је студирао на Харварду. Тада је бивао све богатији и утицајнији, а са пријатељима је започео сарадње с брокерима.– Једно вече пришла су ми два мушкарца у црним оделима, позвали су ме да идем са њима у подрум куће која се налази близу мог студентског дома. Тада су ми наредили да седнем и питали ме да ли сам спреман за договор. Једним делом сам пристао, а у просторију је ушао највећи човек кога сам икада видео и сео је са нама за сто. Не морате ми ништа веровати, али је дошло време да се сазна истина – испричао је мушкарац који један је од седам особа у историји Илумината који су приступили тзв. ритуалу одласка.

Бункери само за одабране

Како тврди бивши члан Илумината, у Америци постоји 57 подземних бункера, а 439 у целом свету, а све њих контролише ово тајно друштво. Највећи бункер смештен је у Сао Паолу, у Бразилу и може да прими 5.000 људи на период од 10 година. Управо 5.000 најбогатијих и најмоћнијих појединаца овде би осигурало смештај у случају избијања нуклеарног рата, природне или неке друге катастрофе.

– Нисам сигуран који је тачан број, али од 439 бункера у свету, 275 је изграђено искључиво у сврху склоништа. Био сам у једном од бункера у Кини током деведесетих. Они су веома луксузни, као да одседате у хотелу од пет звездица – описује скривене локације.

Како је навео у тим бункерима се налазе дроге – велике количине кокаина, марихуане и хероина. Докле год расте трговина дрогом и картели постају моћнији, расте моћ и богатство илумината. Открио је да део бункера служи и као крематоријум како би палили своје жртве.

Тврди да је Програм активног ауроралног истраживања високе фреквенције (ХААРП) такође стваран, да се налази се у подводном бункеру у Тихом Океану и да може да изазове било коју природну катастрофу коју Илуминати желе. Додаје да је уверен да ово тајно друштво стоји иза урагана Катрина.

– ХААРП је коришћен за скретање пажње. Док је подручје било у хаосу, пажња је усмерена другде, а инжењери су послати да се припреме за изливање уља у залив. ХААРП контролише више држава колективно, и будите сигурни, ако буде потребе за природном катастрофом, они ће је изазвати – тврди он.Структура власти у свету

Илуминати су структурисани тако да постоји један до три главне вође у већим регијама света. Верује да је у северној Америци главни вођа Ворен Бафет, затим следи Бен Бернанке и Лојд Бланкфејн, ЦЕО светске банке Голдман Сакс. Други „играчи“ су Алекс Џоунс, Бил Клинтон, Рам Емануел, Барак Обама и Тимоти Гајтнер.

У Европи, према његовим речима, Никола Саркози контролише већину операција у Европи и Африци. Блиски исток контролише Бењамин Нетањаху, али не у великим размерама. Израел служи као марионетска држава која послушно прати наредбе илумината. Азију контролише Владимир Путин, а Кина је пристала да део моћи препусти илуминатима. Сарађују, али недовољно да се потпуно укључе.

Бивши члан илумината изјавио је да планира да детаљније открије све појединости, како би упозорио јавност да тајна друштва заиста постоје и да уопште нису толико безопасна.

KOMENTARI5 коментара

 1. persida says:

  "Izrael, marionetska drzava", idi ti bato nazad u Iluminate, previse si providan.

 2. Dejan says:

  POKRENUTI BORBU PROTIV BIGATIH I NAČINA NAKOJIH SE STJEČE NEREALNO BIGASTVO

 3. Ovcoizovani covid idioti says:

  Mislim da je on tu ne da upozori da tajna drustva postoje jer to svi odavno znaju, nego da zaradi lovu na komercijalnoj temi.

 4. Pendrek says:

  Soton i sotonske sluge su to a ne iluminati.

 5. I Love Jesus says:

  Knez Tame vlada iz vazduha kroz sinove nepokornosti Bogu, dakle sve institucije, državnici, političar i ko je god na nekoj vlasti i sa nekim uticajem vođen je upravom Kneza koji ovaj svet vodi u propast i koji je ubica ljudski od početka ljudske vrste. Tako govori Biblija i tako i jeste. Postoji i spasenje ali ono je u Hristu Isusu, Gospodu i Spasitelju našem koji će dahom svojih usta potrti sve ove nečastive i On će uspostaviti svoje carstvo večno i pravedno a pre toga će svakome od nas dati platu našu po delima našim, i neće gledati ko je ko. Zato pokajte se i obratite Bogu kroz Sina Božijeg Hrista Isusa da se očistite i ne izlazite na sud Božiji. Mi sada samo pravimo račun bez krčmara koji će zasigurno doći.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u