БУРА У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ ХРВАТСКЕ: Калинић одбио медаљу, Далић напушта клупу националног тима

BURA U REPREZENTACIJI HRVATSKE: Kalinić odbio medalju, Dalić napušta klupu nacionalnog tima

20 jula 2018

Hrvati su vicešampioni sveta, slavlje je trajalo danima, ali sada kreće onaj teži period. Šta i kako dalje? Sledi prijateljski meč sa Portugalijom, pa Liga nacija 11. septembra protiv Španije. Čini se bez Zlatka Dalića na klupi “vatrenih”, koji je još ranije najavio odlazak.– Nisam ni razmišljao o utakmici s Portugalijom. Sada je idealan trenutak da odem. Odluku sam doneo još posle Amerike, sa svojom porodicom, i ta odluka je u meni. Ali, dolaskom u Zagreb, kada sam videoonaj doček, tu svoju odluku moram preispitati. Zbog tih običnih ljudi, koji su mi najvažniji, zbog tih emocija… Pitam se: imam li ja sada pravo te ljude izneveriti?“ rekao je Dalić, piše Večernji list.

Najveći gubitnik Mundijala Nikola Kalinić je dobio novu priliku reprezentativci Hrvatske na čelu sa selektorom su mu pružili ruku pomirenja, koju ovaj napadač očigledno nije prihvatio. Naime, srebrnu medalju iz Rusije sačuvali su za Kalinića, koju još uvek igrač Milana ne želi.

– Hvala vam na medalji, ali ja nisam igrao u Rusiji, bio je kratak Nikola Kalinić.

Zahvalio se Nikola Kalinić saigračima i stručnom štabu na ukazanoj časti, zahvalio se na medalji. Reprezentaciju je napustio samo dva dana nakon prve utakmice, s Nigerijom, već u ponedeljak 18. juna sleteo je na splitski aerodromi produžio na odmor koji je potrajao gotovo mesec dana.

Pred Kalinićem je sada da klupska sezone i prelazak iz Milana u Atletko Madrid, Dalić lista ponude, a Hrvati izgleda moraju da krenu sa početka sa novim selektorom u nove pohode.

KOMENTARI3 komentara

  1. Freud72 says:

    E dobro nam javiste...

  2. Popara Dorcol says:

    Vala bas, hvala na javljanju nije se moglo spavati bez ovakve vesti.

  3. goran says:

    Dan i noc razmisljam gde ce Mamic, a vidim da ni on ne zna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *