НАЈВЕЋИ ПУТИНОВ ПРОТИВНИК – БЖЕЖИНСКИ ИМА ПЛАН за поделу Русије!

NAJVEĆI PUTINOV PROTIVNIK – BŽEŽINSKI IMA PLAN za podelu Rusije!

16 aprila 2017

Američki politikolog Zbignjev Bžežinski je izjavio da se Krim može podeliti između Ukrajinaca, krimskih Tatara i Rusa, naglasivši da poluostrvo „nikad nije bilo ukrajinsko“.

Bivši savetnik predsednika SAD za nacionalnu bezbednost podsetio je kako je Nikita Hruščov predao poluostrvo Ukrajini za vreme SSSR-a i naveo da su jedan od odlučujućih faktora na Krimu uvek bili Rusi i ruska vojska, piše Zn.ua.

Ukrajina, po njegovim rečima, takođe ima „svoje elemente“ na Krimu.

„Postoji i treći element koji su zaboravili, ali koji je veoma važan — to su krimski Tatari. Oni su važan lokalni element“, rekao je Bžežinski, nanevši da je kompromis moguć uzimajući u obzir navedene faktore: ukrajinski, krimsko-tatarski i ruski.

„Ne radi se o potpunoj predaji Krima Ukrajini, kao što ne može biti govora o povratku Krima u celinu Rusije. Mislim da se vremenom može nekako postići određeno političko rešenje po kojem bi Krim bio ne neki način vraćen na bazi priznanja i uz uzimanje u obzir postojanja ova tri faktora“, smatra politikolog.

Međutim, sada ovaj scenario, smatra Bžežinski, nije realno ostvariti, ali u budućnosti to će biti jedino moguće.

(rs.sputniknews.com)

KOMENTARI13 komentara

 1. M says:

  A možda se i amerikanci dogovore o podjeli zemlje s Indijancima.Nešto čejenima,nešto sijuksima,nešto apačima...itd.,pa Amerikancima isto nešto.Što ostane.

  • Batina says:

   A tek Aljaska Rusima.

 2. Jaooo says:

  Može , sve može , a može i da dobiješ po pi..i , a Dušanovo carstvo a ? Možemo i mi to da vratimo , a Srbija do tokija , to se kaže kad na vrbi rodi grožđe , pre ćemo mi da uradimo ovo nego što će Rusi da im vrate Krim , nego bolje da se Ukrajinci vrate Srpskim korenima i pravoj veri

  • hristina says:

   bezimeni/ Potpisujem! TOP- komentar!!!!!!!!!!!

 3. goran says:

  Ovaj covek je toliko pio krvi da su mu sa oci crvene.

 4. ARTILJERAC says:

  Veštačka nacija Amerikanci pamte malo duže od kišne gliste i njihovo mišljenje o nečemu nikada ne treba uzimati za ozbiljno.Izvršili su genocid na okupiranoj teritoriji kao i engleska kraljevska porodica i sada dele savete po svetu.

 5. Neša says:

  Kako čovek liči na pokojnog đavola Rokfelera.

 6. Veliki KROprd says:

  Freddy, shvati,GOTOVO JE !

 7. igor says:

  Sve mi je jasno samo nije koliko dugo ova Reptilska olos zive i kako da niko bas nije zainteresovan da se obracuna sa njima.Njih treba unistiti isto onako kako oni zele da uniste coveka.

 8. Kulak says:

  Krim je Rusija, a Brzezinski ide sigurno u grob.

 9. punca says:

  NAJVEĆI PUTINOV PROTIVNIK – BŽEŽINSKI IMA PLAN za podelu Rusije!Ukrajina i Krim! A, PUTIN ima SAMO BOGA iznad sebe!

 10. SrbinCrnogorac says:

  Ja mislim da mi Srbi treba da se prvo ujedinimo u Savez Srpskih Drzava, koju bi za pocetak cinile Republika Srpska Srbija i Crna Gora. Onda zajednickim snagama dignemo fabrike , ekonomiju, vojnu industriju i natalitet. Trebace nam 10tak godina, uz pomoc Rusije i Kine. U tom periodu ce se vjerovatno i Makedonija sama prikljuciti, tj oni ce traziti da se prikljuce Savezu. Takva drzava onda treba sto vise da jaca i da se centralizuje u sledecih 10tak god. Onda ce se steci uslovi da se Kosovo vrati u sastav Saveza! Cak je moguce da ce okupatori sami poci, kad shvate da smo Ujedinjeni i da Vojno mozemo da ih zgazimo za par nedelja! Povucice svoje repove, kao Hijene pred Lavom! E onda idemo da vidimo sta cemo sa Dubrovnikom i Krajinom. Ja predlazem da nam Hrvati daju i Istru jer je Crnogorski Srbin, General oslobodio od Fasista! Razmislite braco, na nama je sto cemo da radimo u nasim kucama!

 11. marko st says:

  Kakav akrep

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *