ЧАК 25 „НЕПРИЈАТЕЉСКИХ“ ЗЕМАЉА: Русима уговори од скоро 900 милијарди рубљи

ČAK 25 „NEPRIJATELJSKIH“ ZEMALJA: Rusima ugovori od skoro 900 milijardi rublji

19 juna 2023

Na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu u virtuelnom formatu je ove godine učestvovalo više od 17.000 predstavnika 130 zemalja, saopštio je savetnik predsednika Rusije Anton Kobjakov, sumirajući rezultate skupa.

Među učesnicima je bilo 200 predstavnika Ujedinjenih Arapskih Emirata, 147 iz Kine, 58 iz Indije, a među brojnijima na skupu bile su i delegacije iz Kazahstana, Kube, SAD.„Na forumu je učestvovalo i 150 kompanija iz 25 neprijateljskih zemalja. Svi žele da učestvuju u uspehu Rusije“, izjavio je Kobjakov na završnoj konferenciji za medije.

Prema njegovim rečima, tokom trajanja foruma potpisano je više od 900 sporazuma u ukupnoj vrednosti od 865 milijardi rublji.

(Sputnjik)

KOMENTARI2 komentara

  1. Kulak says:

    Valjda Sberbank I VTB Bank više neće davati kredite Zagrebu.

  2. Gagi says:

    Nekom cudnom logikom "mi" opet kasnimo i ne snalazimo se. Bas isto kao kada je rusen onaj zid u Berlinu. Sada se opet ruse neki zidovi i prave novi, kod nas dremka traje i dalje. Nekima koji su jos ranije zauzeli komotne zivotne pozicije u drzavi, ne odgovara bilo kakva promena ili svrstavanje. Bitno je da nema "talasanja" i da davno "zasluzene" pozicije ostanu stabilne i nedodirljive. Dok drugi vide gde je buducnost i idu joj u susret, "nama" je dobra i ova postkomunisticka mocvara puna zaba i svakakvih gmizavaca. Vidimo da je bilo ucesnika iz SAD-a, to su valjda oni koji danas ratuju sa Rusima. Mi bi morali da budemo nesto agilniji i sto pre Rusima uvedemo sankcije, bar tako se danas trubi na ovim slobodnim medijima i medju "uvazenim" analiticarima. Da li ovaj nas brod uopste plovi negde sa pocepanim i trulim jedrima, razularenom i omamljenom posadom. Ako neko slucajno zna, neka nas obavesti i javi sto pre. Ima ovde uvazenih komentatora koji imaju ogromno iskustvo i pouzdane podatke, odgovor sigurno znaju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *