ЧАК И АМЕРИКАНЦИ ТВРДЕ: Овде је створен КОРОНАВИРУС!?

ČAK I AMERIKANCI TVRDE: Ovde je stvoren KORONAVIRUS!?

19 marta 2020

DA JE virus korona američko biološko oružje govore i – državljani SAD.

Primera radi, veteran američke armije Gordon Daf izjavio je da je proizveden u nekoj od velikog broja vojnih laboratorija koje po svetu finansiraju SAD.Amerikanci te laboratorije finansiraju zato što svoje najvažnije poslove po svetu završavaju i pomoću kontrolisanog haosa.

Kanađanin Lari Romanof jedna je od onih javnih ličnosti na Zapadu koje tvrde da je virus korona iz SAD ubačen u Kinu.

On ukazuje: „Sve grane evolucionog `stabla` virusa korona postoje samo u jednoj zemlji. U Sjedinjenim Državama. Uvren sam da je COVID-2019 stvoren u američkoj vojnoj bazi Fort Detrik“.

KOMENTARI7 komentara

 1. Istina says:

  Napišite nešto novo, zar Amerikanci i njihovi agenti šire ljubav prema drugim narodima i državama? To znamo več odavno, znamo da jih muči Evropska, Kinezka i Afrička uspešnost zato imaju mnogo ljubavi prema svim tim narodima. Ima li zemlje protiv koje nisu ratovali? Ima li zemlje kojoj nisu napravili problem? Zar njihovi proizvodi ne stavraju probleme ljudima po svetu? Zna se za koga rade i šta rade, samo se nezna dokle će da rade?

  • Goran says:

   Sve ima svoj pocetak i kraj.

 2. Gardista says:

  Sto im ne padne neki meteorit sa srpom i cekicem i sravni govna za sva vremena.

  • A says:

   Ne da Putin, Trampov veliki prijatelj.

  • Djoka says:

   Imaju oni zvezdu petokraku, a isti gazda je i srpa i cekica !

 3. triglav says:

  kaže "uveren sam", opet jedan vernik širi verske osećaje. ako malo poguglate dobijete podatke da su Inventori koronavirusa Erica Bickerton, Sarah Keep i Paul Britton, trenutačni vlasnik virusa je Pirbright Institute iz Surreya u Engleskoj, a patent za korona virus je prvi put zatražen 2014. u Velikoj Britaniji a 2015. po drugim zemljama sveta kao što su Brazil, Sjedinjene države Amerike, Danska, Kanada itd. Drugovi na drugarice: loše vi radite svoj posao "od kuće".

 4. zaliv says:

  U Vuhanu novembra 2019god održane su međunarodne vojne igre u kojima je učestvovao i tim iz SAD. Taj tim vojnika se slobodno šetao gradom u civilu, domaćin ih je lepo dočekao i sve im pružio. Dve tri nedelje kasnije registruju se prvi zaraženi. Kineski zvaničnici su počeli o ovome da pričaju jer tamo se ništa ne radi na pamet već uz dokaze, nađu li konkretnije dokaze mogu reći da će odgovor Kine biti surov. Postoje određeni dokazi da su se prvi slučajevi virusa zapravo registrovali na tlu SAD. Takođe je interesantna vežba koja je održana u SAD a pod imenom "KORONA" prošlog leta a jedan od umešanih u celu priču je i milijarder Bil Gejts....previše slučajnosti ! Istraga u Kini je u toku i oni prikupljaju dokaze, zasigurno i njihovi obaveštajci širom sveta ne sede skrštenih ruku. Napominjem da o ovome pričaju kineski zvaničnici a ne neki ljudi po internetu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *