ЧАНАК: Додик се игра ватром

ČANAK: Dodik se igra vatrom

20 novembra 2017

(foto: Youtube printscreen)

Lider LSV Nenad Čanak smatra da se predsednik Reublike Srpske Milorad Dodik „igra vatrom“ i da „švrljanjem po mapama“, ugrožava teritorijalni integritet Srbije i BiH.

Ponovno igranje granicama i švrljanje po mapama zastrašujuće podseća na početak tragedije devedesetih godina prošlog veka – naveo je Čanak.

On smatra da svako ko to radi mora odgovarati, te da se Dodik igra, kako kaže, vatrom koja će i njega progutati.

– To nije samo njegov potez flomasterom na mapi, nego ugrožavanje teritorijalnog integriteta kako Bosne i Hercegovine, tako i Republike Srbije – naveo je Čanak.

ider LSV smatra da je je „krajnje vreme“ da Srbija, kao jedan od potpisnika Dejtonskog sporazuma „stavi tačku“ na Dodikove zapaljive poruke, „objasni mu da je Republika Srpska teritorijalni entitet suverene i nezavisne Bosne i Hercegovine i da se prema njemu tako i ponaša“.

Dodik je u intervju Dojče veleu rekao da, ako Beograd odluči da prizna kosovsku nezavisnost, on se ne bi protivio, ali bi to značilo da i Republika Srpska može da bude nezavisna.

KOMENTARI8 komentara

 1. jasa tomic says:

  sta se ti bojis svojoj debeloj"strini"...raus...

 2. Kulak says:

  Čanak poslednji titoist.Još malo pa na đubrište historije.

 3. Dražen Jovan Petrović says:

  Čanak sve ti je uzalud.Ne voli te niko.

 4. Ana says:

  Alo Canak, satanista i iluminat Marks i njegovi sledbenici masoni Staljin, Lenjin, Tito, Vrhovec, Mesic, Tudjman nisu vise u modi

 5. Fudo says:

  Alo Canak, Stevo Krajacic is dead. Mos se uvatit sa Vukom u kolo i zajedno pjevati borbene partizanske.

 6. Aleksandra says:

  Dosta više o Čanku to je velika BARABA kako ga nije sramota da se javlja. kada će tog USTAŠU ZATVORITI U ZATVOR....

 7. R.Srpska says:

  Debeli, uskoro su i hrvacke mape upitne a ne samo Pederacije beha!

 8. Trifun says:

  Novo prekrajanje granica na Balkanu je neminovno. Ratnim putem ako nema dogovora ili mirnim putem sto je najbolje za sve. Jer to je jedini nacin da se konacno okrenemo prosperitetu svi u regionu i zaustavimo strance da nas eksploatisu kroz nase sukobe. RS je Republika Srpska, nije Autonomna Pokrajina Vojvodina ili Autonomna Pokrajina Kosovo. Mi smo Republika. Kao takvi smo usli u zajednicku drzavu BiH i kao takvi cemo i izaci. To je neminovno. Niko i nista nas nece zaustaviti u tome. Nema nazad.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *